Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ



Του Γιώργου Βεργιάννη
Διευθυντή Οργανώσεως
του Εθνικού Μετώπου

Ο λαός πρέπει να καταδικάσει και να απορρίψει τους εκβιασμούς, την προπαγάνδα και τα ψεύτικα διλήμματα που βάζει η συγκυβέρνηση  της τρικομματικής συγχορδίας του «ευρωμονόδρομου».
Όσα μπαίνουν στο τραπέζι των ψευτοδιαπραγματεύσεων εντός της
Ε.Ε., εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνο τις λογικές των μονοπωλίων επιτείνοντας το δράμα που ζουν οι Έλληνες.
Διότι η εξαθλίωση των εισοδημάτων, ο αφανισμός των μισθών, τα χαράτσια (όπως κι αν τα ονομάζουν) οι απολύσεις, η τραγική ανεργία που καλπάζει ασταμάτητα, οι συνεχείς εκποιήσεις του δημόσιου πλούτου, το ξεπούλημα σε ιδιώτες νευραλγικών φορέων, δεν έχει σημασία με ποιόν τρόπο ακριβώς θα γίνουν, αφού σε κάθε περίπτωση θα ωφεληθούν μόνο οι επιχειρηματικοί κύκλοι που αποτελούν την αιχμή του δόρατος των ξένων διευθυντηρίων.

Εκείνο που αφορά τον λαό, είναι το πώς θα σταματήσει, πως θα βάλει τέλος στην εξαθλίωσή του.
Κι ως πρώτη προϋπόθεση είναι η βελτίωση της αντιληπτικής ικανότητας και άρα η απόρριψη της προπαγάνδας των δοσμένων λύσεων, της αυθεντίας  και των εκβιασμών του κίβδηλου συστήματος.

Όλοι οι εργαζόμενοι, αλλά περισσότερο οι νέοι, πρέπει να κατανοήσουν ότι οι βραχυπρόθεσμοι στόχοι της τρικομματικής συμπαιγνίας είναι η μετατροπή του κατώτερου μισθού σε επίδομα φτώχιας και πείνας. Σε επίδομα ζητιανιάς. Όπως επίσης και η ισοπέδωση όλων των μισθών και των εργασιακών δικαιωμάτων. 
Κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τις διάφορες διαρροές των αρμόδιων υπουργείων περί καθορισμού κατωτάτου μισθού ο οποίος θα βασίζεται σε ηλικιακά και τοπικά κριτήρια…

Οι προθέσεις τους είναι ξεκάθαρες…

Αυτή είναι η αγκαλιά της Ευρώπης των τραπεζών.
Αυτή είναι η ξεκάθαρη εικόνα χωρίς μισόλογα.
Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Κατασκευάζουν τα σύγχρονα εργασιακά κάτεργα και το εργαστήρι της ολοένα αυξανόμενης φτώχιας, της πείνας και της δυστυχίας.

Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να απαντήσει ο Έλληνας εργαζόμενος με τη δύναμη της  Ελληνικής ψυχής του !

Έτσι μόνο θα καταρρεύσουν τα καπιταλιστικά σκουπίδια που ρουφάνε το αίμα του λαού και οι άθλιοι νταβατζήδες της αριστεράς που εκμεταλλεύονται τους εργαζομένους μέσα από τα θλιβερά συνδικάτα  - γκέτο  της συναλλαγής και της κομματικής εξάρτησης.





1 σχόλιο:

  1. Ἡ πάλη εἶναι τοῦ ἐργάτη κι' ὄχι τοῦ κομματάρχη,
    τοῦ συνδικα-ληστή!!!
    «Ἀγῶνες πουλημένοι, κι ἡ ἐργατιά πεθαίνει»
    «Ποτέ πιά χώρια...ὅλοι ἐνωμένοι!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή