Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΟΜΙΛΕΙΤΕ..."ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ" ; Οι προκλήσεις δεν έχουν τέλος.


Την ώρα που ο Ελληνικός λαός ψάχνει στα σκουπίδια και στέκεται υπομονετικά στα συσσίτια, κάποιοι ανθέλληνες βρίσκουν την μοναδική ευκαιρία να δουλέψουν για τα ξένα συμφέροντα που επιβουλεύονται πάντα ότι αποκτήθηκε με αγώνες και αίμα. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με επιστολή που απέστειλε ο Δήμαρχος Μελίτης Παναγιώτης Αναστασιάδης στον Δήμαρχο Φλώρινας απαιτείται να διδάσκονται τα "μακετόνσκι" στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της περιοχής αλλά και οι τοποθεσίες να αναγράφονται τόσο στα "Μακεδονικά" όσο και στα Ελληνικά.


Στην εν λόγω κατάπτυστη επιστολή γίνεται λόγος ως γνωστόν για αθέτηση διεθνών συμφωνιών που δεν τηρούνται από την πλευρά της χώρας μας, για πολιτισμικό πλούτο που χάνεται όσο δεν διδάσκονται τα "μακετόνσκι" και άλλα τέτοια πλήρως ανθελληνικά επιχειρήματα στήριξης μιας ανύπαρκτης ιστορίας, γλώσσας και έθνους.

Το Ελληνικό κράτος οφείλει να ανταποκριθεί στο ύψος των προκλήσεων . Οφείλει να συντρίψει χωρίς καμία καθυστέρηση τις προπαγάνδες και τις ενέργειες όλων όσων απεργάζονται συνωμοσίες εναντίον μας.  

Τομέας Εθνικών Θεμάτων 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου