Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ «HALAL» ΣΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ‘‘ΠΙΝΔΟΣ’’







Του Δημήτρη Κόρακα
Εκπροσώπου της Οργάνωσης Ιωαννίνων

Η εταιρία ‘‘Πίνδος’’ που έχει έδρα τα Ιωάννινα, μας ενημερώνει ότι τα κοτόπουλα που βγάζει στην αγορά είναι σφαγμένα τελετουργικά σύμφωνα με τους νόμους της μουσουλμανικής Σαρία !


Με τον όρο «HALAL» περιγράφονται τα προϊόντα που έχουν παραχθεί και προετοιμαστεί με βάση τις παραδόσεις και τους κανόνες της μουσουλμανικής θρησκείας. Στην περίπτωση του κρέατος, πρόκειται για προϊόντα που κατ' αρχάς δεν περιέχουν χοιρινό και προέρχονται από ζώα τα οποία έχουν θανατωθεί με συγκεκριμένο τελετουργικό.

Σύμφωνα λοιπόν με την εταιρία αυτή, πριν θανατώσουν ένα κοτόπουλο, διαβάζει ο Μουσουλμάνος υπάλληλος σφάχτης, μία μουσουλμανική προσευχή  και κατόπιν θανατώνει το κοτόπουλο  λέγοντας τα λόγια "Μπισμιλλάχ Ερραχμάν Ερραχήμ, Αλλάχου Εκμπάρ".....

Στην εταιρία Πίνδος λοιπόν, αποκλείεται να είναι ΜΗ μουσουλμάνος υπάλληλος ο σφαγέας διότι θα πρέπει να τηρήσει ευλαβικά την διαδικασία «HALAL» και να πει την προσευχή. Έχουμε δηλαδή, θρησκευτικό ρατσισμό σε μία θέση υπαλλήλου μιας Ελληνικής Εταιρίας που οι περισσότεροι δυνητικά πελάτες της, είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι !

Αλήθεια πόσοι μουσουλμάνοι εργάτες (Πακιστανοί, Αφγανοί κ.λπ.) απασχολούνται στην κτηνοτροφία της χώρας μας, εις βάρος Ελλήνων εργατών;

Πάντως ο Μουφτής της Ξάνθης αφού έλεγξε τα κοτόπουλα Πίνδος, έδωσε την έγκριση του για την πιστοποίηση «HALAL».

Επίσης έχει αναφερθεί, ότι στην τιμή του κοτόπουλου που αγοράζουμε, προστίθεται ένας "κρυφός φόρος" για την πιστοποίηση «HALAL», όπου και τον εισπράττει από την εκάστοτε εταιρεία που έχει πιστοποίηση «HALAL», η μουσουλμανική κοινότητα !

ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2013 !!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου