Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ - ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ


του Γεωργίου Κατσουράκη
Μέλους του Π.Γ. του Εθνικού Μετώπου

Νέο αντιρατσιστικό - αντιφασιστικό νόμο με ποινές που θα φθάνουν μέχρι και τη στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για ρατσιστική συμπεριφορά θα φέρει το προσεχές διάστημα στη Βουλή η κατοχική κυβέρνηση της συμμορίας της μεταπολίτευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Καραγκούνης, έχει ήδη έτοιμο το σχετικό νομοθέτημα το οποίο μεταξύ άλλων μεταβάλει προς το αυστηρότερο διατάξεις της σχετικής κοινοτικής οδηγίας για το ρατσισμό και την ξενοφοβία.

Πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης σημείωναν πως στόχος είναι το εν λόγω νομοσχέδιο να γίνει νόμος του κράτους με την ψήφο όχι μόνο των κομμάτων της κατοχικής συγκυβέρνησης αλλά και του ευρύτερου κ(υ)νοβουλίου. ( Φυσικά όλη η συμμορία της μεταπολίτευσης πρέπει να είναι ενωμένη. ) Σημειώνεται πως τόσο το Σύνταγμα της Ελλάδος ( !!!!!) όσο και οι ευρωπαϊκές και διεθνείς συνθήκες δεσμεύουν απόλυτα τη χώρα μας, κρίνεται ωστόσο αναγκαίος ένας επιπλέον νόμος που θα έχει πλήρη ισχύ τόσο εκτός όσο και εντός του κ(υ)νοβουλίου.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το νομοσχέδιο θα τεθεί σε διαβούλευση μετά τις εορτές του Πάσχα, και προβλέπει από τρία μέχρι και έξι χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο μέχρι και 20.000 ευρώ για όσους από πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του Τύπου και διαδικτύου αλλά και με οποιονδήποτε άλλον τρόπο προκαλούν βιαιοπραγίες ή ωθούν σε βία εναντίον ομάδων και προσώπων με βάση τη φυλή, το χρώμα τη θρησκεία, την καταγωγή και το γενετήσιο προσανατολισμό.

Αν σε τέτοιες πράξεις υποπέσει αρχηγός κόμματος, τότε θα κόβεται αυτόματα η κρατική χρηματοδότηση της παράταξης.

Επίσης, με την ψήφιση του νομοσχεδίου, όποιος βουλευτής αναφερθεί ακόμα και από το βήμα της Βουλής σε προτροπές ή απειλές για βιαιοπραγία κατά προσώπων που έχουν σχέση με φυλή, χρώμα, καταγωγή ή πλέξει το εγκώμιο των φασιστών, ή χρησιμοποιήσει σύμβολα των ναζιστών ή χαιρετήσει όπως αυτοί, θα αίρεται αυτομάτως η βουλευτική του ασυλία και θα οδηγείται στο δικαστήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος του επικείμενου νομοσχεδίου είναι να περιορίσει τη δράση φασιστικών, ρατσιστικών και νεοναζιστικών κομμάτων ή ομάδων.


Εδώ θα ήθελα να εκφράσω μερικές απορίες...

α. Αν δηλώσεις ότι οι Αλβανοί λαθρομετανάστες ευθύνονται για την εγκληματικότητα κατά 60% θα είσαι ρατσιστής; Αν δηλώσεις δημόσια ότι προτιμάς Ελληνίδα ή Έλληνα σύντροφο και όχι αλλοδαπό, θα είσαι ρατσιστής; Αν είσαι με την παρέα σου διακοπές σε μια παραλία ενός πανέμορφου Ελληνικού νησιού και δηλώσεις δημόσια ότι σου αρέσουν οι Σκανδιναβές ή Ρωσίδες τουρίστριες γιατί είναι ψηλές, ξανθιές και γαλανομάτες, δηλαδή καθαρά φυλετικά κριτήρια, θα είσαι ρατσιστής; (υπερβάλω για να δείτε την γελοιότητα του νόμου.)

β. Εθνικιστικά καθεστώτα στη χώρα μας όπου εκφράστηκαν κυρίως από την 4η Αυγούστου και τον Ι.Μεταξά δόξασαν την Ελλάδα όσο κανείς άλλος με το ιστορικό ΟΧΙ και το έπος του '40. Οπότε εδώ γεννιούνται τα εξής ερωτήματα: Αναφορά θετική στο Ι.Μεταξά σε κάνει "φασίστα" άρα και ρατσιστή; Δεν θα γιορτάζουμε το ΟΧΙ πλέον καθώς ήταν απόφαση ενός ηγέτη "Φασιστικής" ιδεολογίας; Θα καταργήσουμε το Ι.Κ.Α., το 8ωρο και την εργατική πρωτομαγιά καθώς θεσπίστηκαν από τον "Φασιστικής" ιδεολογίας Ι.Μεταξά;

γ. Επίσημα στην χώρα μας νεοναζί και φασιστικά κόμματα δεν υπάρχουν. Ακόμα και αν παραπέμπουν κάποια δεν έχουν σύμβολο την σβάστικα κτλ. Τι γίνεται όμως με το Κ.Κ.Ε. το οποίο όχι απλά παραπέμπει στο πιο αιμοσταγές και αυταρχικό καθεστώς που γνώρισε ποτέ η Ευρώπη, αλλά είναι ακριβώς το ίδιο σε όνομα, χρώματα και σύμβολα μίσους π.χ. το σφυροδρέπανο; Γιατί δεν συμπεριλαμβάνεται στον παραπάνω νόμο; Απλά να θυμίσουμε τι προκάλεσε η δράση των κομουνιστών στην Ευρώπη...Εκτέλεση άμεσα όλων των εκατομμύρια αντιφρονούντων στην πρώην τσαρική Ρωσία. Θάνατο 7 εκατομμυρίων Ουκρανών το 1933 από προσχεδιασμένη λιμοκτονία. Βίαιη κατάκτηση ολοκληρωτική χωρών όπως Εσθονία, Λιθουανία, Λεττονία. Βίαιη προσάρτηση εδαφών από Ρουμανία, Φιλανδία, Πολωνία (σημερινή Λευκορωσία) τα οποία δεν επιστράφηκαν ποτέ. Συμμαχία με την ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ Γερμανία από το 1939 έως 1941 και ταυτόχρονη επίθεση στην Πολωνία από ανατολικά το '39. (Έναρξη Β.Π.Π.). Βίαιη κατοχή ολόκληρης της Ανατ. Ευρώπης για περισσότερο από 40 χρόνια και έναρξη ψυχρού πολέμου. ( Σε όλες αυτές τις χώρες το σφυροδρέπανο και κάθε κομουνιστικό κόμμα σήμερα φυσικά έχει απαγορευτεί ). Εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα με περισσότερες απώλειες από την κατοχή των ναζί προκειμένου να μην περάσει η χώρα στην Δημοκρατία μετά το τέλος του Β'.Π.Π. Όλα αυτά τα παραπάνω δεν αποτελούν λόγους να μην παίρνει χρηματοδότηση το Κ.Κ.Ε. όπως και όλα τα αριστερά αποκόμματα που προέρχονται από εκεί;

δ. Εάν δηλώσει κάποιος ότι δεν θέλει να κάνει τουρισμό σε μουσουλμανική χώρα είναι ρατσιστής; Εάν μια Ελληνίδα δηλώσει πως θα δεν παντρευόταν ποτέ ένα μουσουλμάνο λόγο της θρησκείας του αυτόματα θεωρείται ρατσίστρια και ότι υποκινεί θρησκευτικό μίσος;

ε. Το μόντελιγκ και η πασαρέλα θα διώκεται ποινικά; Οι μόδιστροι στην χώρα μας θα θεωρούνται ρατσιστές; Όλοι ξέρουμε ότι η επιλογή μοντέλων γίνεται με καθαρά φυλετικά χαρακτηριστικά και αναλογίες σε τέτοιο βαθμό που θα τους ζήλευαν και οι πιο φανατικοί ναζί φυλετιστές. Θα τους πιάνει και αυτούς ο νέος ρατσιστικός νόμος ή έχουν καλές γνωριμίες με την συμμορία και το παγκόσμιο δήθεν αντιρατσιστικό κατεστημένο;

Θα μπορούσα να γράφω για μέρες αποδεικνύοντας πόσο γελοίος και επιλεκτικός είναι ο παραπάνω νόμος όπως και οι περισσότεροι νόμοι που έχει θεσπίσει η συμμορία της μεταπολίτευσης αλλά δεν θέλω να σας κουράσω άλλο. Εξάλλου ο καιρός γαρ εγγύς. Τα συμπεράσματα δικά σας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου