Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Προπέτασμα καπνού και ξεσαμάρωμα ο ανασχηματισμός

Κλιμακώνουν την επίθεση κατά του λαού 
με την ΔΗΜΑΡ στα μετόπισθεν…


του Γεωργίου Βεργιάννη
Διευθυντή Οργανώσως
του Εθνικού Μετώπου 

Οι μεταλλάξεις στο κυβερνητικό σχήμα και οι νέες συμφωνίες ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, με την ΔΗΜΑΡ στα… μετόπισθεν, αποτελούν προπέτασμα καπνού για την επίθεση που κλιμακώνουν εναντίον του Ελληνικού λαού. 

Η δήθεν ενδοκυβερνητική διαμάχη τους, δεν έχει να κάνει με την πορεία των εθνοκαταστροφικών τους σχεδίων, αλλά με το πώς και το ποιος θα τα σερβίρει στον Ελληνικό λαό. Η Νεοφιλελεύθερη αγριότητα και η Νεοκομμουνιστική ισοπέδωση εξελίσσει σενάρια με νέα αντιλαϊκά μέτρα, που διαλύουν τον εργαζόμενο, διώχνουν τα ελληνόπουλα στην ξενιτιά, πεθαίνουν τους συνταξιούχους, γεμίζουν τις φυλακές με βιοπαλαιστές, πληθαίνουν καθημερινά τις αυτοκτονίες, κλείνουν σπίτια και εδραιώνουν τα μονοπώλια και τους τοκογλύφους.

Οι Έλληνες ξέρουν πολύ καλά ότι δεν μπορούν να στηρίξουν τις ελπίδες τους για έξοδο από τα αδιέξοδα της διεθνούς του χρήματος, στα κυβερνητικά τρικ και τις πολιτικάντικες μεταμφιέσεις. Ούτε φυσικά σε καμία κυβέρνηση που θα συνεχίζει να παίζει το ρόλο του κλητήρα των τοκογλύφων και θα προσκυνάει με ραγιαδικό σύνδρομο τους αφέντες Καπιταλιστές και την κρεατομηχανή της Ε.Ε.

Τώρα είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ, η πύκνωση των γραμμών του Εθνικού Μετώπου. Η συστράτευση και η στήριξη των Εθνικών Κοινωνικών μας αγώνων και του πολιτικού μας λόγου, αφού απηχούν την λαϊκή προσδοκία και την Μοναδική λύση... 
Την Εθνική λύση ! 














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου