Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Οι Αλβανικές εκλογές και ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου


Τα γεγονότα της τελευταίας τριετίας αποδυνάμωσαν δραματικά την πατρίδα μας. Δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα επιβίωσης σε μεγάλα τμήματα του πληθυσμού, οδήγησαν σε πλήρη απώλεια της κυριαρχίας, ώθησαν χιλιάδες νέους στην μετανάστευση, επιδείνωσαν τους δημογραφικούς δείκτες, αποδυνάμωσαν τις ένοπλες δυνάμεις και ασφαλώς προώθησαν ένα νέο περιβάλλον στα εθνικά θέματα. Είναι, δυστυχώς, γνωστή η στάση μας στο Βορειοηπειρωτικό. Παρακολουθούμε την επιθετική μόνιμη προβολή των Αλβανικών “δικαίων, τα διαρκή πλήγματα κατά του Ελληνισμού, ενώ σχεδόν πάντοτε ακόμα και όταν είχαμε πλήρη δυνατότητα δεν κατορθώσαμε ούτε στο ελάχιστο να υπερασπιστούμε τα δίκαιά μας.


Οι επικείμενες Αλβανικές εκλογές έδειξαν και πάλι που βρισκόμαστε. Σε ποιο βαθμό έχει προχωρήσει η δράση των απογόνων των εγκληματιών Τσάμηδων και των σκληροπυρηνικών που τους πριμοδοτούν. Η υιοθεσία των θέσεων τους καθώς και η ανυπαρξία εθνικής πολιτικής των Ελλήνων, δημιουργεί εύλογες ανησυχίες.

Μέχρι τώρα ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός επιβίωσε κάτω από σκληρές αντίξοες συνθήκες. Συνεχίζει να μάχεται στα δύσκολα.


Το Εθνικό Μέτωπο, θεωρεί το Ελληνισμό έναν και αδιαίρετο και καλεί κάθε Έλληνα όπου γης να ενεργεί με πατριωτισμό αδιαφορώντας για τη στάση της πολιτείας. 
Η κρίσιμη εξέλιξη στο Βορειοηπειρωτικό θέλει αυξημένη επιφυλακή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου