Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Δημοσκοπήσεις - Πρώτο το Εθνικό Μέτωπο στα λοιπά κόμματα


Σημαντικό ποσοστό 1.8 με αναγωγή 2.1 φαίνεται να συγκεντρώνει το 
Εθνικό Μέτωπο σε δημοσκόπηση που ανατέθηκε από ραδιοφωνικό σταθμό
Η δημοσκόπηση που δείχνει το Εθνικό Μέτωπο να προηγείται άλλων μικρών κομμάτων είναι η τρίτη κατά σειρά που καταγράφει σημαντικά ποσοστά για το κίνημα μαςΠρόκειται για δημοσκόπηση δείγματος 1000 ατόμων πανελλαδικά 
- σχετικά μικρό - ενώ προηγούμενες με ανάλογα αποτελέσματα είχαν μεγαλύτερο δείγμα 3000.

Το γεγονός ότι όποιες εταιρίες, ήδη γνωρίζουμε δυο περιπτώσεις, περιλαμβάνουν το Εθνικό Μέτωπο στα ερωτηματολόγια τους έχουν και ανάλογες απαντήσεις μας δημιουργεί την πεποίθηση ότι η επιρροή μας στην κοινωνία αυξάνεται καθημερινά. Σημειώνουμε επίσης, το γεγονός ότι η συγκεκριμένη δημοσκόπηση έγινε σε χρόνο πριν από την εκδήλωση για το τζαμί.


Η προηγούμενη δημοσκόπηση πανελλήνιας κλίμακας με δείγμα 3000 ατόμων που έδινε στο Εθνικό Μέτωπο 2.6% και έχει δημοσιευθεί σε διάφορες ιστοσελίδες και ιστολόγια δεν είχε δημοσιευθεί από τις ιστοσελίδες του κινήματος μας για λόγους επιφύλαξης. 

Παρακολουθούμε την καταγραφή της κοινής γνώμης με δεδομένο ότι δεν έχουμε παρουσία σε εκλογικές αναμετρήσεις ούτε σχέση αμοιβής με εταιρίες δημοσκοπήσεων καθώς επίσης παρακολουθούμε τις καταγραφές σε άτυπες δημοσκοπήσεις του διαδικτύου όπου γίνεται φανερό ότι η παρουσία του Εθνικού Μετώπου είναι πλέον αισθητή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου