Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ – ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ GAY ΦΙΕΣΤΕΣ


Στη σημερινή συγκυρία και με την επικράτηση των κέντρων της παγκοσμιοποίησης  σε όλες σχεδόν τις χώρες του Κόσμου, με τα νεοταξίτικα κόμματα της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ να ζητούν την απόλυτη διάλυση της Ελληνικής κοινωνίας, η πάλη για τα Εθνικά ιδανικά και την ανάκτηση της αξιοπρέπειας των Ελλήνων είναι πάλη ουσιαστικά για την Ελευθερία.


 Οι εργαζόμενοι Έλληνες οικογενειάρχες, άνδρες, γυναίκες, καθώς και τα παιδιά τους, βάλλονται από τα φερέφωνα των παγκοσμοιοποιητών καθημερινά και από παντού.

Αφενός από τα βάρβαρα και απάνθρωπα οικονομικά μέτρα που τιμωρούν την δημιουργία οικογένειας, ευνοούν την ελευθεριότητα των δεσμών και την χαλάρωση των ηθών,  αφετέρου - σαν άτομα -, από την δημιουργία νομοθετημένης περιθωριοποίησης των Εθνικιστών ως άτομα επικίνδυνα και εμπαθή.

Σήμερα ήρθε να προστεθεί και η διαφήμιση ανώμαλων σεξουαλικών συνηθειών μέσα από παράτες χορηγούμενες από δήμους, φορείς και …την ίδια την Αμερικανική Πρεσβεία!

Η ανθρωπότητα μέσα από διαδικασίες εκατομμυρίων ετών κατέληξε σε συγκεκριμένες σεξουαλικές συμπεριφορές που συνάδουν με την κοινωνική αρμονία και την πνευματική άνοδο… Αυτό κάποιους δεν τους συμφέρει, διότι έτσι καταδεικνύεται η πνευματική τους ένδεια και αποφάσισαν να στρέψουν τις κοινωνίες προς την λάθος στάση αντί να προσπαθήσουν να κατανοήσουν και να διορθώσουν την δική τους…

Στην σημερινή ιστορική συγκυρία αυτοί οι κάποιοι, μέσα από κόμματα μορφώματα οικονομικών συμφερόντων, αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την αδυναμία όλων αυτών των σεξουαλικά «ιδιαίτερων» ατόμων τάζοντάς τους λαγούς με πετραχήλια…

Στεκόμαστε παγερά αδιάφοροι στις άναρθρες κραυγές των πολιτικών της λάσπης και αδιαφορούμε για τις προκλήσεις των διαφόρων φαιδρών,  πολύχρωμων καρναβαλιστών.

Το Εθνικό Μέτωπο ζητά να σταματήσει τώρα αυτός ο ηλίθιος κατήφορος της υποκρισίας και να απαγορευτούν οι εκδηλώσεις μίσους κατά του «φυσιολογικού» «ως προσβάλλουσες την δημόσια αιδώ και τάξη»


Οι κοινωνίες θα μετανιώσουν πικρά για αυτήν τους την ανοχή!


Από το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου