Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Πολυνομοσχέδιο – Πολυεντολή…



του Γεωργίου Βεργιάννη
Διευθυντή Οργανώσεως
του Εθνικού Μετώπου 

Το Πολυνομοσχέδιο – Πολυεντολή των Ξένων Διευθυντηρίων, αφού πέρασε από την επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, οδεύει τώρα για την ολομέλεια, όπου θα παρακολουθήσουμε την επόμενη θεατρική παράσταση του θιάσου των υποταγμένων.

Αφορά σ’ ολόκληρο τον Ελληνικό λαό κι όχι μόνο στους Δημοσίους υπαλλήλους τους απολυμένους, εκείνους με ή χωρίς διαθεσιμότητα. Είναι μια ακόμα επίθεση στον κόσμο της εργασίας που δηλώνει τον ερασιτεχνισμό και τον πανικό των εντολοδόχων.

Το εξάμβλωμα αυτό, κορυφώνει την φοροληστεία και αποτελειώνει εκείνον τον εξαθλιωμένο κατώτατο μισθό, κάνοντας ακόμα ακριβότερες τις ήδη πανάκριβες κι ακριβοθώρητες υπηρεσίες στις λαϊκές οικογένειες.

Μια ακόμα ξεκάθαρη επίθεση στον λαό, μια ακόμα παραγγελιά των ξένων διευθυντηρίων, την οποία εκτελούν οι εδώ υποταγμένοι μεταπολιτευτικοί…

Μέσα από αμήχανες εξηγήσεις, προσπάθησαν να διασκεδάσουν την υπερψήφιση από την επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, ο Υπουργός Παιδείας Αρβανιτόπουλος κι ο Υπουργός Υγείας κ.κ. Άδωνις Γεωργιάδης

Αυτοί οι δύο, δημιούργησαν ένα τόσο εξωτικό τοπίο, έναν άλλον κόσμο, περιγράφοντας μια πραγματικότητα εντελώς διαφορετική από εκείνη που βιώνουμε όλοι μας. Μια εντελώς εικονική πραγματικότητα όπως εκείνη που νομίζουν ότι βρίσκονται οι ίδιοι.

Προσπάθησαν να υποβαθμίσουν τις τραγικές κοινωνικές συνέπειες του πολυνομοσχεδίου, επικαλούμενοι αποκλειστικά και μόνο,
τις … «καλές προσωπικές τους προθέσεις»

Μεταξύ άλλων φαντασιακών είπαν: Ο μεν Αρβανιτόπουλος υποστήριξε ότι θα εξορθολογιστούν οι ειδικότητες που επικαλύπτονται, ο δε Γεωργιάδης, υποσχέθηκε (σαν κυβερνήτης), ότι «δεν πρόκειται να γίνει καμιά απόλυση από τους μετακινούμενους, καθώς οι ανάγκες στον χώρο της υγείας είναι πολύ μεγαλύτερες».

Επιχειρήματα φυσικά, που δεν μπορούν να πείσουν κανέναν, μιας και οι πέτρες ακόμα γνωρίζουν ότι επί σειρά ετών οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν στους κλάδους Υγείας και Παιδείας είναι τουλάχιστον εγκληματικές και πλέον υπερβαίνουν τα όρια της Βαρβαρότητας.

Επιχειρούν μια καπιταλιστική ανάκαμψη την οποία πληρώνει με το αίμα του ο Ελληνικός λαός.

Απέναντι στους υποταγμένους μεταπολιτευτικούς φωστήρες, 

στεκόμαστε όρθιοι κι απροσκύνητοι.

Καμία πίστωση χρόνου, καμία εμπιστοσύνη, καμία ανακωχή στους οσφυοκάμπτες της Ε.Ε. 
και της τοκογλυφικής πλουτοκρατίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου