Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Μια ακόμη νίκη ενάντια στην Ισλαμοποίηση



Για μια ακόμη φορά, το Εθνικό Μέτωπο παραβρέθηκε έξω από τα γραφεία της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Κτιριακών που στεγάζονται στην οδό Βατάτζη 37, για να συμπράξει στη διαμαρτυρία κατά του διαγωνισμού για την κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους που οργάνωσε η «Δράση Ανεξαρτήτων Πολιτών».

Η δυναμική παρουσία στελεχών και μελών του Εθνικού Μετώπου όχι μόνο ανέδειξε τη σημασία του προβλήματος της ανέγερσης μουσουλμανικού τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού, αλλά διαφύλαξε και την ίδια τη συγκέντρωση των κατοίκων από την παρουσία αντιεξουσιαστών που επεδίωξαν να τη διαλύσουν.

Η διαμαρτυρία, για ακόμα μία φορά κρίθηκε επιτυχής:

ο διαγωνισμός, για δεύτερη φορά, 
κρίθηκε ατελέσφορος !

Μια μικρή νίκη, στην οποία 
το Εθνικό Μέτωπο συνέβαλε αποφασιστικά.

Από την ώρα που αποφασίστηκε διαγωνισμός για την κατασκευή του Τεμένους, το Εθνικό Μέτωπο αγωνίστηκε και αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις να αποτρέψει όχι μόνο την κατασκευή αυτή καθαυτή, αλλά και τις συνέπειές της: την Ισλαμοποίηση και γκετοποίηση της περιοχής, την απειλή κατά της Εθνικής κυριαρχίας που σηματοδοτεί μια τέτοια κατασκευή, τη νομιμοποίηση των παρανόμων λαθρομεταναστών κ.ο.κ.

Ήμασταν οι πρώτοι που διοργανώσαμε τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στον Ελαιώνα τον Μάιο, είμαστε πανταχού παρόντες σε κάθε ανεξάρτητη κίνηση πολιτών και συλλόγων που δρουν ενάντια στην κατασκευή του τεμένους, όχι με στόχο τo καπέλωμα των δράσεών τους και την ψηφοθηρία, αλλά την παροχή ηθικής και κάθε ουσιαστικής βοήθειας, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος!

Για το Εθνικό Μέτωπο δεν έχει σημασία η πολιτική ταυτότητα των ανθρώπων, με τους οποίους αγωνιζόμαστε πλάι – πλάι. Μας αρκεί που είναι Έλληνες όπως κι εμείς, που αντιστρατεύονται, όπως κι εμείς, κάθε απόπειρα κατάλυσης της εθνικής ταυτότητας και κυριαρχίας μας, που τιμούν και σέβονται τις αξίες της Πατρίδας μας και τις θρησκευτικές μας παραδόσεις.

Είμαστε και θα είμαστε πάντα μπροστάρηδες στον αγώνα για την εξασφάλιση όλων των παραπάνω, όταν άλλοι λάμπουν δια της απουσίας τους!


Είμαστε και θα είμαστε εκεί όπου η Πατρίδα και το Έθνος μας χρειάζονται, όταν άλλοι χρησιμοποιούν τις λέξεις ιδιοτελώς και ωφελιμιστικά, με σκοπό να αλιεύσουν ψήφους, αλλά αποφεύγουν τις αντίστοιχες πράξεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου