Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Ό, τι σάπιο πρέπει να φεύγει!

Ο Ελληνικός λαός πληρώνει καθημερινά 

με αίμα τις «αυθεντίες» τους.



του Γεωργίου Βεργιάννη

Διευθυντή Οργανώσεως 
του Εθνικού Μετώπου 


Με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού Σαμαρά στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, ο οποίος αποθεώνει το όραμα της Ευρώπης των τραπεζών
τους υπενθυμίζουμε:
Οι δοξασίες για τον «μονόδρομο» της Ευρωζώνης και μιας ανάπτυξης με νεκρούς λαούς όπως την φαντάζονται οι άρρωστοι εγκέφαλοί τους, αντικατοπτρίζουν τις λογικές του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος που ξεζουμίζει στο βωμό του κέρδους των μονοπωλίων τον Ελληνικό λαό. 

Οι πολιτικοί εκπρόσωποι των ληστών, εμπλουτίζουν διαρκώς το ημερολόγιο των κακουργημάτων τους και φιλοτεχνούν με ύφος ειρωνικό την ταφόπλακα των ονείρων μας…

Ο λαός μας υποφέρει από τις σάπιες ιδέες τους. 

Οι πολιτικές τους δεν είναι απλώς ξεπερασμένες, αλλά βρωμάνε σαπίλα και αποσύνθεση.


Κοροϊδεύουν και εμπαίζουν τα εκατομμύρια των ανέργων, των επί ξύλου κρεμάμενων -ακόμα- εργαζομένων, των συντετριμμένων νοικοκυριών, κομπάζοντας για τον Ευρωμονόδρομο των ληστάρπαγων τραπεζικών μαφιόζων. 
Μ’ αυτές τις άθλιες ιδέες θέλουν να μας σώσουν… 
Προχωρούμε σε σύγκρουση κι ανατροπή του εθνοκτόνου συστήματος.

Ανοικοδομούμε την Ελεύθερη Πατρίδα μας χωρίς τα θρυμματισμένα υλικά των ευρωλιγούρηδων που οδήγησαν στην αναξιοπρέπεια, στην χρεοκοπία και την ανυποληψία.

Οργανώνουμε την Ανεξάρτητη Ελλάδα, με τον αδούλωτο και απροσκύνητο λαό της, αποδεσμευμένο από τα δεσμά της Ευρώπης των τραπεζών.

Τους στερούμε τη χαρά να περιγελούν και να περιφέρουν την σημαία μας σαν λάφυρο ενός πολέμου που δεν τέλειωσε κι ενός λαού που δεν νικήθηκε.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε.


Γιατί ό,τι σάπιο, πρέπει να φεύγει! 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου