Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Αμυγδαλέζα: Η ανυπαρξία μεταναστευτικής πολιτικής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αμυγδαλέζα: 
Η ανυπαρξία μεταναστευτικής πολιτικής

Οι αναποτελεσματικές κυβερνητικές αντιμετωπίσεις και σ’ αυτόν τον τομέα, δεν μας εκπλήσσουν. Είναι συνηθισμένο φαινόμενο.

Το γεγονός των αναταραχών στην Αμυγδαλέζα, οι συμπλοκές με την Αστυνομία και η απόδραση των λαθρομεταναστών, φωτογραφίζει την γενικότερη κρατική ανυπαρξία και τα αποτελέσματα της ανευθυνότητας που χαρακτηρίζουν και αυτήν την κυβέρνηση.


Το φωνάξαμε από την πρώτη στιγμή των εξαγγελιών τους για την δημιουργία των κέντρων κράτησης.

Τονίσαμε τους κινδύνους που εγκυμονούσε αυτή η πολιτική για τις τοπικές κοινωνίες, όντες σίγουροι εξ αρχής τόσο για την αναξιόπιστη φύλαξή τους, όσο  και για την μη έγκαιρή τους απέλαση.
Μάλιστα τους προτείναμε, να φτιάξουν κέντρα κράτησης στην Πολιτεία, στην Εκάλη και στις άλλες «ακριβές» γειτονιές,  έτσι ώστε η «ελίτ» να βιώσει όσα κι οι πολύπαθες περιοχές της Αθήνας.
Γιατί πιστεύουμε ότι εκείνοι που αφ υψηλού διατυμπανίζουν τα πολυπολιτισμικά τους ένστικτα, είναι οι κύριοι υπεύθυνοι που κάποτε πρέπει να λογοδοτήσουν…

Ο Έλληνας πολίτης που υφίσταται τον κρατικό ρατσισμό, 
τις φοροληστείες, την ανεργία, την φτώχια και την εξαθλίωση, πρέπει να πάψει να πληρώνει την 5άστερη ξενοδοχειακή διαμονή των λαθρομεταναστών, πολλοί εκ των οποίων είναι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.

Η Λύση είμαι μία:
Άμεση απέλαση Εδώ και Τώρα !



Από το Γραφείο Τύπου  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου