Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Η ΑΘΗΝΑ Ν’ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ !



"Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,
ζυγόν δουλείας ας έχωσι.
θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία."
Αν. Κάλβος


Του Γιώργου Βεργιάννη
Διευθυντή Οργανώσεως
του Εθνικού Μετώπου

Ερίζουν γύρω από το υποτιθέμενο κούρεμα ή την αναδιάρθρωση του Ελληνικού χρέους, την ώρα που κανείς δεν μιλάει για το αντίστοιχο κούρεμα του ιδιωτικού χρέους, των οφειλών προς τις τράπεζες και το δημόσιο των λαϊκών οικογενειών. Των Ελλήνων, που εξ αιτίας των πολιτικών αυτών των κυβερνήσεων, βυθίστηκαν στη φτώχεια και εξακολουθούν να φορολογούνται, ενώ απώλεσαν κάθε φοροδοτική ικανότητα.
Μόνο τους μέλημα παραμένει η σωτηρία των τραπεζών και κατ επέκταση, η τροφή της διεθνούς τοκογλυφίας.

Ενώ φτάσαμε στο σημείο να χάνονται ανθρώπινες ζωές ακόμα και για ένα εισιτήριο…, τόσο η κυβέρνηση όσο και οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις,
εργαζόμενες για το ΔΝΤ και την Ε.Ε., συντηρούν αυτή τη συζήτηση κοροϊδεύοντας τον λαό, επιχειρώντας να νομιμοποιήσουν το χρέος στη συνείδησή του.
Παράλληλα, προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο καλλιεργώντας ένα είδος περιόδου ανόητης αναμονής.

Για την Ελλάδα η κατάσταση είναι αδιέξοδη και δεν έχει πλέον να ελπίζει τίποτα από την Ευρώπη.
Για ένα διάστημα τουλάχιστον, η Ελλάδα θα πρέπει να παύσει την αποπληρωμή χρέους και να ρίξει το βάρος στην πραγματική ανασυγκρότηση της εθνικής της οικονομίας. 
Οι αποφάσεις που θα λαμβάνονται να είναι από την Αθήνα κι όχι από τις Βρυξέλλες !  

Εδώ που φτάσαμε σήμερα, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να  κρεμόμαστε από τις αποφάσεις των ξένων. Πρέπει να αποφασίζουμε μόνοι μας τι θα πράξουμε για τη σωτηρία μας.
Αν θα χρειαστεί ενδεχομένως να αναζητήσουμε διεθνή ερείσματα, αυτά θα πρέπει να εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνο το εθνικό συμφέρον κι όχι να παραμένουμε εγκλωβισμένοι σε συμμαχίες που φαντάζουμε ανεπιθύμητοι.


Οι λύσεις μπορούν να προέλθουν  μόνο από τα σπλάχνα της Πατρίδας. 

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου