Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Εμμ. Ν. Κώνστας - Οι Ευρωπαϊκές εκλογές του 2014 είναι κρίσιμες



Του Εμμ. Ν. Κώνστα

Γενικού Γραμματέα Εθνικού Μετώπου

Η πορεία της χώρας προς τη χρεοκοπία και την εξάρτηση συνδέεται με τις κεντρικές επιλογές του μεταπολιτευτικού συστήματος. Ο δανεισμός, η συρρίκνωση της πραγματικής οικονομίας, η εκτεταμένη διαφθορά. η σταδιακή μείωση της κυριαρχίας που οδήγησε τελικά στη σημερινή ιδιότυπη κατοχή, είναι
κινήσεις παράλληλες προς την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η σημερινή  Ευρωπαϊκή Ένωση ένας γραφειοκρατικός οργανισμός που εξυπηρετεί ευθέως συγκεκριμένα συμφέροντα και μακράν απέχει από κάθε ιδέα Ευρωπαϊκού ιδεώδους, έχει αποδειχτεί για την Ελλάδα ο κύριος φορέας επιβολής μιας πολιτικής αδιέξοδης και καταστροφικής.

Μια απρόσωπη αυτοκρατορία όπου βρίσκουν έδαφος οι ηγεμονικές προοπτικές της Γερμανίας και των δορυφόρων της, παγκόσμιοι τραπεζικοί και χρηματιστηριακοί κολοσσοί, ομάδες συμφερόντων που ασκούν επιρροή στις Βρυξέλλες, έχει αναπτυχθεί πέρα και πάνω από τη βούληση των εθνών και των κοινωνιών.

Σε αυτό το αρχιτεκτόνημα, που στην περίπτωση της πατρίδας μας έχει καταστεί οδυνηρός τύραννος, πρέπει να τοποθετηθούμε στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου. Όσοι αντιλαμβάνονται ως θεμελιώδη προϋπόθεση την εθνική κυριαρχία, όσοι ενδεχομένως έχουν μια αντίληψη για μια Ευρώπη εθνών - κρατών, όσοι αρνούνται τις τύχες τους να οδηγούν κέντρα εξουσίας που δεν ελέγχονται, υπερεθνικά και καθοδηγούμενα από συμφέροντα άσχετα προς τον Ελληνισμό, πρέπει να δώσουν το μήνυμα κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης των γραφειοκρατών και των δανειστών.

Το Εθνικό Μέτωπο, πολιτικός σχηματισμός προερχόμενος από τη βάση της ελληνικής κοινωνίας, θεωρεί την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση καθοριστικής σημασίας.  Για να γίνει ξεκάθαρο ότι δεν ανεχόμαστε άλλη ανεργία, άλλες αυτοκτονίες , άλλη υποβάθμιση της ζωής μας. Για να γίνει σαφές ότι κανένας άλλος πλην του ελληνικού λαού δεν μπορεί να καθορίζει την πορεία του. Για να αποδοκιμάσουμε στην  πράξη όσα καθημερινά διαπιστώνουμε από μια εξουσία ξένη που ασκείται μέσω εντολοδόχων. Για να απομονώσουμε τις πολιτικές δυνάμεις εκείνες που υπερασπίστηκαν με λύσσα τον Ευρωπαϊσμό  που δεν ήταν παρά το όχημα για να διαλύσουν τη χώρα και να την παραδώσουν στη διεθνή τοκογλυφία.

Αυτές οι εκλογές είναι η μεγάλη ευκαιρία για τη συγκρότηση μιας εθνικής αντίστασης απέναντι στην ολοένα αυξανόμενη ξένη επιρροή. Είναι η ώρα της εθνικής συνείδησης. Για να δείξουμε ότι μπορούμε να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου