Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ολετήρας των λαών της Ευρώπης η Ε.Ε.


Του Γιώργου Βεργιάννη
Διευθυντή Οργανώσεως 
του Εθνικού Μετώπου 

Η δικομματική κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ που προεδρεύει στην Ε.Ε. και η συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ της οποίας ο πρόεδρος κ. Τσίπρας είναι υποψήφιος πρόεδρος της Κομισιόν, συνεχίζουν να εξαπατούν τον λαό προσπαθώντας να παρουσιάσουν την Ε.Ε. ως την απόλυτη επιλογή, ως την ευλογημένη γη της επαγγελίας για τα ευρωπαϊκά Έθνη.

Πρόκειται για απάτη πρώτου μεγέθους γιατί η Ε.Ε. εν τέλει, αποτελεί τον ολετήρα των λαών της Ευρώπης!

Ο Ελληνικός λαός, πρέπει να προσέξει και να απορρίψει τα ψεύτικα διλήμματα που κάθε φορά του φυτεύουν στον εγκέφαλο, διότι προσπαθώντας να του αποσπάσουν την ψήφο, τον οδηγούν σ’ ένα μεγαλοπρεπές άλμα στο κενό. 

Δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει η λογική του μικρότερου κακού, το οποίο στην συνέχεια αποτελεί τον προθάλαμο του μεγάλου κακού.

Φτάνει να δει κανείς τι συμβαίνει στην λήψη των λεγόμενων αποφάσεων των Βρυξελών. Των αντιλαϊκών αποφάσεων δηλαδή που συνυπογράφουν όλες οι κυβερνήσεις των μελών της Ε.Ε. Αποφάσεις, που υπογράφουν και τα κόμματα της αριστεράς, τα οποία συντάσσονται με το κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, στο οποίο (και πως αλλιώς άλλωστε) ανήκει και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επικαλούμαστε στη συνέχεια δύο μείζονος σημασίας ζητήματα, που αλληλεπιδρούν και στα οποία φαίνονται ξεκάθαρα οι πολιτικές αυτής της Ευρώπης των τραπεζών.

Κοιτάξτε τι συμβαίνει στον αγροτικό τομέα:

Διέλυσαν την αγροτική παραγωγή της χώρας μας, και πλέον δεν μπορούμε να παράγουμε, ούτε φυσικά να εξάγουμε Ελληνικά ποιοτικά προϊόντα που διαθέταμε σε αφθονία και τα οποία διακρίνονταν γι αυτά τους τα χαρακτηριστικά. Την ίδια ώρα, έχει κατακλυστεί η Ελληνική αγορά με προϊόντα απ όλο τον κόσμο, αφού οι ποσοστώσεις επιβάρυναν δραματικά το κόστος της αγροτική μας παραγωγής και στα πλαίσια της συνθήκης Γκαντ, αποχαλινώθηκαν οι εισαγωγές προϊόντων από χώρες κυρίως εκτός Ε.Ε., την διαχείριση των οποίων κάνουν παγκόσμια πολυεθνικά τέρατα.

Για την μετανάστευση των νέων:

Φυσικά ουδείς λόγος γίνεται για την μετανάστευση των νέων στο εξωτερικό. Ουδείς λόγος, για το νέο Εθνικό κατάντημα μιας Ελλάδας με τον πλούτο που διαθέτει, που μπορεί να παράξει όσα χρειάζεται για να θρέψει τον λαό της και να λύσει δια βίου το πρόβλημα της ανεργίας. Αντί όμως γι αυτό, γινόμαστε μάρτυρες μιας Ελλάδας που πνίγεται από την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών, οι οποίοι πέρα από τα ζητήματα ασφαλείας, υγείας, ποιότητας ζωής κλπ, εξαφανίζουν και την παραμικρή πιθανότητα να δουλέψουν Έλληνες.

Οι πολιτικές θέσεις του Εθνικού Μετώπου, είναι προτάσεις διεξόδου από την κρίση και μάλιστα διεξόδου από τις αιτίες που δημιουργούν ανάλογες κρίσεις. Είναι προτάσεις που απαντούν με οργάνωση της παραγωγής και της κοινωνίας από τον λαό για τον λαό. 
Είναι προτάσεις λύτρωσης της Πατρίδας.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου