Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΚΑΛΠΙΚΕΣ ΛΙΡΕΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ


Του Γιώργου Βεργιάννη 
Διευθυντή Οργανώσεως 
του Εθνικού Μετώπου 

Ο υπουργός Οικονομικών Στουρνάρας, με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, επιχειρεί να πείσει τον δυστυχισμένο λαό ότι τα βάσανά του φέτος τελειώνουν. Δια των δηλώσεών του, καταθέτει άλλη μια κάλπικη λίρα της κυβέρνησης των εντολοδόχων προς εξαργύρωση, η οποία φυσικά, δεν μπορεί να εξαργυρωθεί πουθενά.

Η πολυθρύλητη ανάκαμψη και μάλιστα σε συνδυασμό με επιστροφή στις αγορές, αποτελεί επονείδιστη πλάνη. Η όποια ανάκαμψη του καπιταλιστικού συστήματος, δεν αφορά τον λαό αφού όχι μόνο δεν τον ανακουφίζει από τα δεινά που του επέβαλε, αλλά συνεχίζει λυσσαλέα με νέα αντιλαϊκά μέτρα να τον κρατάει δέσμιο της διεθνούς τοκογλυφίας.

Κάθε στόχος περί ανταγωνιστικότητας στην οποία αναφέρεται ο υπουργός οικονομικών, προϋποθέτει νέες ατελέσφορες θυσίες από τον Έλληνα πολίτη. Τα νέα μέτρα, τα νέα βάρη που θα επιβληθούν και πάλι με εντολές Βρυξελλών σ’ αυτή την κατεύθυνση, θα εφαρμοστούν αφ ενός μεν με πολύ αυστηρή επιτήρηση στις χώρες μέλη της Ε.Ε., αφ εταίρου δε, με μνημόνια διαρκείας.

Καμία ανάκαμψη των συμφερόντων της Πατρίδας δεν μπορεί να συνδεθεί και δεν συνδέεται με την οποιαδήποτε λογιστική ανάπτυξη των καπιταλιστικών επιδιώξεων και φυσικά, ουδεμία επιστροφή στις αγορές και στα τραπέζια των δανειστών δεν σώζει την Πατρίδα. Απεναντίας μάλιστα…

Ο κύριος εχθρός του Έθνους και σαρκοφάγος του Ελληνισμού είναι το παγκοσμιοποιημένο σύστημα. Ο δρόμος της συντήρησης και της διαιώνισής του είναι ο δανεισμός.

Ε, λοιπόν, όταν πάψει ο δανεισμός, η Ελλάδα θα αναπτύξει τις δυνάμεις της και θα αξιοποιήσει τον δημόσιο πλούτο της





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου