Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Το πολυνομοσχέδιο: Εκχώρηση πλούτου και καταστροφή της ελληνικής οικονομίας



Ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου 
του Εθνικού Μετώπου

Την ώρα που η κυβέρνηση πανηγυρίζει για τη διανομή του περιβόητου πλεονάσματος, μια νέα σειρά ρυθμίσεων λαμβάνει χώρα, που προωθούν τον βίαιο μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας και εκχωρούν τον εθνικό πλούτο. Πιο συγκεκριμένα:

α. Παραδίδονται οι τράπεζες σε αυτούς που τις χρεοκόπησαν, με χρήματα που έχει επωμιστεί να πληρώσει ο ελληνικός λαός. Οι τράπεζες, που εξακολουθούν να είναι δυνάστες της ελληνικής κοινωνίας και έπρεπε, σύμφωνα με τη λογική και το δίκαιο, να περάσουν στον πλήρη δημόσιο έλεγχο, περνούν και πάλι στα χέρια των ίδιων συμφερόντων. Αποκτούν την κυριότητα με χρήματα άλλων.

β. Οι πρωτοβουλίες σχετικά με το γάλα επιβεβαιώνουν τη μόνιμη γραμμή, που είναι η προώθηση των πολυεθνικών συμφερόντων σε βάρος της εγχώριας παραγωγής.

γ. Η διαβόητη απελευθέρωση δεν είναι κι αυτή, παρά μία ακόμη κίνηση υπέρ των πολυεθνικών συμφερόντων και των καρτέλ. Η καταστροφή και άλλων κλάδων κανένα καταναλωτικό συμφέρον δεν ικανοποιούν, είναι απολύτως ξεκάθαρο!

δ. Σύντομα θα έχει συνέπειες και η είσπραξη εσόδων, καθώς είναι γνωστό ότι 
τα μεγάλα μονοπωλιακά συμφέροντα έχουν τεράστιες δυνατότητες φοροαποφυγής.

ε. Εκχωρείται με προκλητικό τρόπο μεγάλο τμήμα της δημόσιας περιουσίας, χωρίς τίμημα έστω στοιχειωδώς συμφέρον, ενώ οι αγοραστές δεν είναι παρά οι γνωστοί για τις ...επιδόσεις τους στην ελληνική οικονομία.....

Το πολυνομοσχέδιο είναι μια ακόμη νομοθετική ρύθμιση, καταλυτική ως προς τις συνέπειές της για την πατρίδα. Αποδεικνύει τη σχέση εξάρτησης της ελληνικής κυβέρνησης από τα ξένα συμφέροντα, την ανυπαρξία εθνικής πολιτικής και φέρνει νέες προοπτικές διάλυσης του εναπομείναντα παραγωγικού ιστού.
Το Εθνικό Μέτωπο, αδιάκοπα αγωνίζεται για την ανάκτηση της κυριαρχίας, την ανασυγκρότηση της οικονομίας με εθνικές και κοινωνικές προτεραιότητες και θεωρεί την κατάργηση όλων αυτών των σχεδίων ζήτημα ύψιστης προτεραιότητας. Ας πάρουν την απάντηση που τους πρέπει στις εκλογές που έρχονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου