Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Εθνικό Μέτωπο: Κίνημα Εθνικιστικό με ΑΥΡΙΟ !


Σεπτέμβριος του 2012. Μετά από τις διπλές εκλογές Μαΐου και Ιουνίου και στα απόνερα της εκλογικής επιτυχίας της Χρυσής Αυγής, στελέχη του εθνικιστικού χώρου πραγματοποίησαν επιτυχώς μια συνάντηση στην Λαμία τον Οκτώβριο του ιδίου έτους.

Παρευρέθησαν από πολλά σημεία της Ελλάδος και κατέληξαν μετά από συνεχείς τοποθετήσεις , διαλόγους και μέσω διαχείρισης του ικανότατου συναγωνιστή Γιώργου Σαγιά σε κάποιες αποφάσεις. Κάποιοι συναγωνιστές επέλεξαν να συνεχίσουν με την Χρυσή Αυγή αλλά και κάποιοι άλλοι να συνεχίσουν με το Εθνικό Μέτωπο το οποίο βρισκόταν τότε κυριολεκτικά στα «σπάργανα»

Να σταθούμε  στην παρουσία του Γ.Γ. του Εθνικού Μετώπου Μάνου Κώνστα που απηύθυνε πρόσκληση συστράτευσης με το Κίνημα και στην
απουσία εκπροσώπου της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής. Ξεκίνησαν λίγους μήνες αργότερα δειλά δειλά οι πρώτες προσχωρήσεις και άρχισαν οι ζυμώσεις. Μετά από λίγους μήνες τον Μάρτιο του 2013  το εθνικό συμβούλιο στο Μέτωπο, αποφάσισε τηναυτόνομη κάθοδο στις ερχόμενες ευρωεκλογές. Ο στόχος ήταν να γνωρίσει ο ελληνικός λαός, ακόμα και στην πιο απομακρυσμένη περιοχή της πατρίδας μας το εθνικιστικό κίνημα. Μετά λοιπόν από έναν χρόνο ήρθε και η συμμετοχή στις ευρωεκλογές  αφού μεσολάβησαν αξιόλογες πρωτοβουλίες του Εθνικού Μετώπου για εκδηλώσεις όπως η εκδήλωση τιμής στον  Ίωνα Δραγούμη, η διαμαρτυρία στον ερχομό Νταβούτογλου, στην εκδήλωση αντίδραση ανέγερσης τεμένους στον Βοτανικό με μεγάλη επιτυχία και παρουσία των κατοίκων της περιοχής, στην εκδήλωση τιμής της αγροτικής εξέγερσης στο Κιλελέρ, στην εκδήλωση τιμής των πεσόντων στα Ίμια στον Πειραιά όπου ο απερχόμενος δήμαρχος Μιχαλολιάκος έστειλε τα ΜΑΤ να μας αντιμετωπίσουν.

Το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα της συμμετοχής του Εθνικού Μετώπου ήρθε να  δικαιώσει την επιλογή μας να συστρατευτούμε με το Εθνικό Μέτωπο. Οι 9.000 Έλληνες που το επέλεξαν στην πρώτη του εκλογική παρουσία είχαν την δύναμη ψυχής δίχως να παρασυρθούν από δυναμικές κομμάτων αλλά και την πόλωση του κλίματος,  να συγκλίνουν με αυτό που μας κάνει να διαφέρουμε από την Χρυσή Αυγή. Για τις ιδέες αλλά και την ποιότητα των ιδεών μας. Σταθερά πιστοί στον Ελληνικό Εθνικισμό, χωρίς εκπτώσεις, χωρίς κυβιστήσεις δίχως αναπροσαρμογή στην ιδεολογία μας. Με θέσεις για την Ευρώπη αλλά και για την Ελλάδα και φυσικά με ένα παρελθόν που τιμά τους εθνικιστές και μπορούμε να το προβάλουμε δίχως ντροπή, δίχως να χρειαστεί να διαγράψουμε μια ολόκληρη ιστοσελίδα με αναρτήσεις χρόνων για να κρύψουμε αυτό που πραγματικά είμαστε.

Αυτό όμως δεν αναιρεί την στάση των εθνικιστών του Εθνικού Μετώπου στις δολοφονίες αλλά και στις πολιτικές διώξεις της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής. Κάτι που αμφιβάλλω αν θα έπραττε η ηγεσία της σε αντίστοιχη περίπτωση. Έτσι με την συμμετοχή αυτή του Εθνικού Μετώπου στις ευρωεκλογές επετεύχθη μια καθοριστική επαφή με τον ελληνικό λαό αλλά και το «βάφτισμα πυρός» για τους νέους συναγωνιστές. Χωρίς κρατική επιχορήγηση, χωρίς κανάλι τηλεόρασης, χωρίς προβολή στα ΜΜΕ χωρίς εφημερίδα, χωρίς δηλαδή οικονομικούς πόρους. Με την προσωπική προσφορά κάποιων συναγωνιστών και την συνδρομή των μελών του. Υπήρξαν χιλιάδες συμπολίτες που άκουσαν πρώτη φορά το κίνημα Εθνικό Μέτωπο και χιλιάδες μας εμπιστεύθηκαν. Ήρθαμε σε προσωπική επαφή με εκατοντάδες Έλληνες όταν μοιράζαμε τα φυλλάδια με τις θέσεις του Εθνικού Μετώπου και απαντήσαμε στα ερωτήματά τους.

Έτσι να σας θυμίσω ότι το ΕΝΕΚ στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση πήρε 5.500 σταυρούς η δε Χ.Α. το 1996 4.500 σταυρούς Στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση το 1989 το ΕΝΕΚ πήρε 16.500 σταυρούς και η Χ.Α. το 2009 0,29% δηλαδή 19.000 σταυρούς το δε Ελληνικό Μέτωπο με το ζόρι έφτασε τους 15.000 και το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ  σε έναν χρόνο πήρε 9.000 σταυρούς ! Αυτό το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν τεράστια ΝΙΚΗ Αυτή είναι μια «μαγιά» και από  σήμερα ξεκινά μια οργάνωση της ανάπτυξης σε όλη την Ελλάδα του Κινήματος και όχι μόνο, αξιοποιώντας ομάδες ανθρώπων οι οποίοι εμφανίστηκαν σε αυτήν την εκλογική περίοδο και είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον Αγώνα μέσα από το Εθνικό Μέτωπο για την διάδοση των ιδεών του Ελληνικού Εθνικισμού.




Το άρθρο αναδημοσιεύτηκε από http://koinosparanomastis.blogspot.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου