Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Συνθήκες σήψης και παρακμής


Τις τελευταίες εβδομάδες ζούμε την κορύφωση του μεταπολιτευτικού δράματος. Εξαγορές, χρηματισμοί, επεμβάσεις τραπεζιτών, επεμβάσεις της εκτελεστικής εξουσίας στην δικαστική, βουλευτές που διαπραγματεύονται την συνέχιση της πολιτικής τους σταδιοδρομίας με ανταλλάγματα. Αυτό που αναμφίβολα μπορεί να συμπεράνει κανείς είναι ότι το τέλος αυτού του πολιτικού κόσμου έχει φτάσει. Το γεγονός όμως ότι
διατηρείται το σύστημα εξουσίας που σε μεγάλο βαθμό ελέγχει τις εξελίξεις, ακόμα περιορίζει την δυνατότητα να υπάρξει ανώδυνα η όποια διαδοχή.

Η γενικότερη αίσθηση αποδοκιμασίας όλων των κοινοβουλευτικών δυνάμεων, που παρουσιάζεται και από τις απαντήσεις σχετικά με τις εκλογές ,υποδηλώνει το τέλος – τουλάχιστον στις συνειδήσεις των πολιτών- αυτού του χρεοκοπημένου συστήματος.

Το Εθνικό Μέτωπο, κρίνει ότι αυτή η συγκυρία, που δεν γνωρίζουμε την χρονική έκτασή της, ούτε τις πιθανές επιπλοκές της, επιβάλλει την εγρήγορση των εθνικιστών, που παραμένουν αλώβητοι ηθικά και δικαιωμένοι ιδεολογικά και πολιτικά.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου