Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Ιδεολογική Συνδιάσκεψη


Σε εφαρμογή αποφάσεων του Εθνικού Συμβουλίου ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την πραγματοποίηση ιδεολογικής συνδιασκέψεως του Εθνικού Μετώπου. Η επιτροπή που ασχολείται με την εισαγωγή, την επεξεργασία και την εισήγηση των θεμάτων, έχει αναλάβει και το έργο ενός ευρύτατου διαλόγου που θα διεξαχθεί μέχρι και κατά την συνδιάσκεψη.

Για την τελική διαμόρφωση των θέσεων καλούμε κάθε σκεπτόμενο και δρώντα Έλληνα και Ελληνίδα να συμμετάσχει ενεργά στην προσπάθεια. Η συμμετοχή είναι πολύ σημαντική για την πλήρη και διεξοδική προσέγγιση όλων των επιλογών.

Για την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις σε όλες τις οργανώσεις του κινήματος στα γραφεία αλλά και σε άλλους χώρους που θα ανακοινωθούν. Επίσης αφού ανακοινωθεί η εξεταζόμενη θεματογραφία θα μπορεί να γίνει ενυπόγραφη αποστολή θέσεων προς το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Κινήματος που αναφέρεται στον ιστότοπο, ή μέσω ΕΛΤΑ στην διεύθυνση Χαλκοκονδύλη 19, τρίτος όροφος Τ.Κ.10432

Με την δημοσιοποίηση της έναρξης των εργασιών που θα οδηγήσουν στην ιδεολογική συνδιάσκεψη ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος απηύθυνε χαιρετισμό : "Ο αγώνας του Εθνικού Μετώπου απέναντι στο φαύλο μεταπολιτευτικό σύστημα αλλά και στις διεθνείς προκλήσεις είναι μέρος ενός μεγάλου ιδεολογικού πολέμου. Απαιτεί, την μέγιστη δυνατή συνειδητοποίηση και την πλέον επαρκή θωράκιση προκειμένου να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες και να φτάσουμε στον Σκοπό μας. Με το βλέμμα στο μέλλον του Ελληνισμού και τις μεγάλες αξίες του ας δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας."


Στα πλαίσια του διαλόγου προς την Συνδιάσκεψη θα διεξαχθεί συζήτηση στα γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως την Τρίτη 28 Απριλίου στις 19.30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου