Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια, μια ακόμα μεθόδευση κατά του έθνους


Η προώθηση του νομοσχεδίου που προβλέπει την κτήση της ιθαγένειας των παιδιών που γεννιούνται στην Ελλάδα ως ατομικό δικαίωμα και παραβιάζει τις αρχές του δικαίου του αίματος που μέχρι σήμερα ισχύουν και υπηρετούν την συνέχιση της εθνικής ζωής και τα απαράγραπτα πνευματικά και ιστορικά δικαιώματα των εθνών - όχι μόνο του Ελληνικού-  είναι μια ακόμα μεθόδευση που προωθεί την πολυπολιτισμικότητα και την καταβαράθρωση της εθνικής κοινωνίας.

Ότι δεν κατάφεραν επί αιώνες τόσοι κατακτητές , ότι ονειρεύτηκε με τα όπλα ο Ιμπραήμ το προσφέρουν οι Έλληνες βουλευτές με την γνωστή τους ανεμελιά και την μειωμένη αντίληψή τους για το μέλλον και τον ιστορικό ορίζοντα.

Σε καθεστώς χρεοκοπίας και ενώ ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία κρατά την ανάσα της, επιλέγουν την ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου που επιβεβαιώνει ότι ο στόχος για την αντικατάσταση του πληθυσμού της χώρας είναι κεντρικός και βρίσκεται σε πλήρη ευθυγράμμιση με τα ξένα συμφέροντα, τα ίδια που πλήττουν την ευημερία και την αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού.

Ο Ελληνισμός σε πείσμα των εχθρών του, σε πείσμα των σχεδίων για την εξαφάνισή του θα επιβιώσει. Όπως το έκανε για αιώνες. Η πράξη αυτή που είναι μια νομοθετική κίνηση σε ένα ευρύτατο πλαίσιο πράξεων, νομοθετημάτων και μεθοδεύσεων θα καταργηθούν στο σύντομο μέλλον από μια εθνική κυβέρνηση που θα εξασφαλίσει την αναγέννηση της πατρίδας και το μέλλον της φυλής.


Ανακοίνωση του Εθνικού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου