Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Οι ευρωσυμμορίτες και η αίσθηση της δικαιοσύνης


Ο Βαρουφάκης, εκτίμησε εσφαλμένα την κατάσταση, ενδεχομένως υπερέβαλε ως προς τις δυνατότητες μπλόφας, ομιλεί πολύ περισσότερο του κανονικού και διατηρεί πολλές και μυστήριες σχέσεις με κύκλους του εξωτερικού.
Δεν είχαμε εξαρχής την άποψη ότι κάνει καλά τη δουλειά του και το επισημάναμε. Τώρα όμως, παρατηρείται το εξοργιστικό φαινόμενο να κάνουν επίθεση οι γνωστοί κύκλοι - φερέφωνα των Βρυξελλών και επιδιώκουν την ποινική του δίωξη καθώς και κάθε εναντιούμενου, στην δική τους μοναδική αλήθεια, που δεν είναι άλλη παρά το ευρώ!

Δεν θα πάνε φυλακή οι κλέφτες και οι ψεύτες που οδήγησαν το λαό σε δυστυχία, χιλιάδες Έλληνες σε αυτοκτονίες, χιλιάδες Έλληνες στη μετανάστευση αλλά θα πάνε αυτοί που επεξεργάστηκαν, έστω και ατυχώς, ένα σχέδιο παράλληλων πληρωμών. Aυτό δηλαδή που  έτσι κι αλλιώς μαζί με πολλά άλλα έπρεπε να είχαν κάνει νωρίτερα τουλάχιστον πέντε μήνες. Ενώ, ο διεθνής τύπος οργίαζε περί της εξόδου από την ευρωζώνη, ενώ οι αξιωματούχοι όλων των κλιμακίων και των μεγάλων χωρών έβλεπαν ως πιθανό ένα τέτοιο ενδεχόμενο, εμείς έπρεπε να περιμένουμε αδιαφορώντας για τις συνέπειες.! 
Πως τόλμησε να αναζητά στοιχεία για καύσιμα και φάρμακα, αναρωτιούνται οι "δημοσιογράφοι" των ελεεινών μέσων ενημέρωσης!

Ο ευρωσυμμοριτισμός έχει ξεπεράσει κάθε όριο και δημιουργεί τη δική του αντίληψη νομιμότητας και δικαιοσύνης....


Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου