Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Η καθοδήγηση των ΗΠΑ προς την κυβέρνηση


*Φωτογραφία από την εφημερίδα "Η Καθημερινή"

Οι δημοσιευμένες (μέσω διπλωματικής αλληλογραφίας) πληροφορίες που δεν διαψεύστηκαν και εμφανίζουν τις ΗΠΑ να καθοδηγούν τις διαπραγματεύσεις της Ελληνικής κυβέρνησης σε τρόπο ώστε να επιτευχθεί μια συμφωνία(το τρίτο μνημόνιο) προκειμένου να δεχτούν οι Γερμανοί τη διατήρηση μας στην ευρωζώνη, επιβεβαιώνει πανηγυρικά όσα έχουν κατά καιρούς διατυπωθεί για την ανεκδιήγητη κυβέρνηση του επταμήνου.

Η αριστερά της μεγάλης αντιαμερικανικής παράδοσης, η αριστερά που είχε ως σημαία την ανεξαρτησία, η αριστερά που διαδήλωνε για μια ανοικτή διπλωματία αρχών, ιδού τώρα μπροστά στην πραγματικότητα της μαριονέτας. Δεν πήραν οδηγίες πως να αντιμετωπίσουν τον Σόιμπλε και να ξεφύγουν αλλά πως να παραμείνουν και να συνάψουν μια επαχθή νέα συμφωνία. Τόσος είναι ο διασυρμός όση και η σιωπή του αμαρτωλού επικοινωνιακού συστήματος.

Η αποκατάσταση της εθνικής αξιοπρέπειας είναι το αναγκαίο πρώτο βήμα εφόσον θέλουμε να μιλάμε για εθνική οντότητα που ονομάζεται Ελλάς. Η παρούσα κυβέρνηση καθώς και όσες πιθανόν να προέκυπταν από αυτό το κοινοβούλιο που βρίσκεται σε πλήρη δυσαρμονία με την εθνική βούληση, είναι όργανα της ξενοκρατίας.

Το Εθνικό Μέτωπο, δείχνει και πάλι το δίπολο: Εθνικισμός ή Ραγιαδισμός (δυτικός ή ανατολικός)

Τομέας Εξωτερικών και Εθνικών Θεμάτων





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου