Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ρεσιτάλ αθλιότητας και προδοσίας από τον Ξυδάκη


Με μια άνευ προηγουμένου –πλην όμως αναμενόμενη- δήλωση ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης, βλέπει λύση του δημογραφικού μέσα από το Λαθρομεταναστευτκό και μεταναστευτικό χάος.

Διαβάστε σχετικό απόσπασμα:


«Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία να εργαστούν να ενσωματωθούν»

Και λίγο πιο κάτω δηλώνει:

«Τέτοιο καταφύγιο  έχει δώσει η κατεστραμμένη Κύπρος μετά το ’74 στους πρόσφυγες του Λιβάνου και οι πρόσφυγες του Λιβάνου συνέβαλαν στο κυπριακό θαύμα μετά την καταστροφή του ’74. Τέτοιο καταφύγιο έχει προσφέρει  πολλές φορές η Ελλάδα, οι εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανοί που έμειναν στην Ελλάδα και τα παιδιά τους μιλούν μόνο ελληνικά δεν προσέφεραν στην Ελλάδα»;

Η απροκάλυπτη στάση του Ξυδάκη επιβεβαιώνει όσα εδώ και καιρό κραυγάζει το Εθνικό Μέτωπο και για άλλη μία φορά, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώνονται οι φόβοι και οι προβλέψεις μας…!

Η επιχείρηση των εντολοδόχων να αντικαταστήσουν τον Ελληνικό πληθυσμό με τις ορδές των λαθρομεταναστών εκτελείται με καλπάζουσες διαδικασίες. 
Η χώρα μεταβάλλεται  σε ένα απέραντο hot spot και τα επίσημα χείλη απερίφραστα επιβεβαιώνουν τις προδοτικές τους διαθέσεις.

Η θέση μας ότι ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, παραμένει αδιάψευστη.
Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη η αντίδραση με κάθε τρόπο εδώ και τώρα να λάβει σάρκα και οστά..!

Γεώργιος Α. Βεργιάννης






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου