Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ


Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Η κοινοβουλευτική αυταπάτη και πλεονεξία, αποτελεί δαμόκλειο σπάθη στην κεφαλή του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος. Αντιλαϊκές κυβερνήσεις, με λαϊκό περιτύλιγμα, ξεγέλασαν άλλη μια φορά το λαό , με μόνο σκοπό να καταστούν δυνάστες του. Η Ελλάδα, βρίθει από μπλόκα αγροτών και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κάθε επαγγελματικού κλάδου.

Το εθνικιστικό κίνημα, λάμπει δια της απουσίας του,
την ίδια ώρα που οι συνέλληνες καθοδηγούνται από τη μεγάλη δύναμη καπήλευσης της λαϊκής οργής που λέγεται ΚΚΕ. Αυτή η μάστιγα, έχει αναλάβει πλέον επί σκηνής, αλλά και παρασκηνιακά, να εκφράζει τα αιτήματα των συμπολιτών μας και αυτοί χωρίς αντίδραση, είναι υποχρεωμένοι να το δεχτούν, αφού το αντίπαλο δέος είναι ανύπαρκτο.Ας μη γελιόμαστε, η Χρυσή Αυγή, η οποία κοινοβουλευτικά καρπώνεται το λόγο του Εθνικιστικού Κινήματος και της αγανάκτησης των Ελλήνων, είναι σαν το σκυλί που απλά γαυγίζει και ποτέ δεν δαγκώνει. Παρουσιάζεται με μία αντισυστημική «στολή», η οποία ασφαλώς είναι δημιούργημα του συστήματος. Δεν είναι ούτε η μύγα μέσα στο γάλα, ούτε η τρίχα στο ζυμάρι, αλλά η μαγιά του. Είναι το αντίπαλο δέος του καθεστωτικού ΚΚΕ, το οποίο ασφαλώς χαίρει φορολογικής ασυλίας για τις υπηρεσίες του στην εκάστοτε κυβέρνηση. Αυτά τα δύο σαθρά «άκρα», ενώ στα μάτια του απονήρευτου Νεοέλληνα είναι δύο άσπονδοι εχθροί, στα μάτια όσων κατανοούν τα συστημικά τερτίπια, είναι δύο αμιγώς συνεργαζόμενα μορφώματα.

Ασφαλώς και δεν μπορεί κανείς σοβαρός και έχων σώας τας φρένας να ασχοληθεί με τους ιδεολογικούς υποστηρικτές του κομμουνιστικού κινήματος της Ελλάδος, διότι μόνο η ψυχιατρική επιστήμη μπορεί να εξηγήσει τις ουτοπικές σκέψεις των. Έχοντας σηκώσει ακόμα και ο ιατρικός κόσμος της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας τα χέρια ψηλά, όσο αφορά την ύπαρξη των ορφανών του Μαρξ και του μπαμπά Στάλιν, οφείλουμε να αδιαφορήσουμε ομοίως και εμείς. Καθήκον μας είναι να σταθούμε στους «ομοϊδεάτες» μας και να δούμε αν πραγματικά αξίζει να ασχοληθεί κανείς με τη μεγάλη φούσκα του Έλληνα «Φύρερ» Μιχαλολιάκου και της φαμίλιας του. Μια αμφιβόλου ηθικής και πολιτικής υπόστασης προσωπικότητα, η οποία έχει συνδέσει όλο τον πατριωτικό και εθνικιστικό χώρο στο μυαλό των Ελλήνων, με εγκληματικής φύσεως πράξεις, με αποτέλεσμα να παραλληλιστούν οι ανώτερες ιδέες μας, με τις εγκληματικές πρακτικές πρώην κομμουνιστών και νυν εντολοδόχων της Χρυσής Αυγής. (βλ. Ρουπακιάς)

Ξεγελώντας κάθε αγνό συναγωνιστή, μέχρι και σήμερα, κατάφερε να αποτελεί την κοινοβουλευτική φωνή του εθνικισμού. Με το πέρας των χρόνων και χωρίς δισταγμό , κατάφερε να καταστρέψει τις ζωές πολλών ατόμων που πίστεψαν στην ιδέα της Χρυσής Αυγής και να τα οδηγήσει ακόμα και στη φυλακή και στη συνέχεια να τα εγκαταλείψει αβοήθητα στη μοίρα τους. Θα ήταν αισχρό να αναφέρω επιφανή παραδείγματα και επειδή δεν μου επιτρέπει η ηθική μου , αλλά πάνω απ΄όλα, δεν θα ήθελα ποτέ να φέρω σε δύσκολη θέση αυτά τα άτομα που έχουν περάσει δια πυρός και σιδήρου. Αν κάποιοι από αυτούς διαβάζουν αυτές τις γραμμές, να ξέρουν ότι απολαμβάνουν της τιμής και του σεβασμού του συντάκτη αυτού του κειμένου. Από το 1990 μέχρι και σήμερα, υπήρχαν πολλοί που έδωσαν χρόνο, χρήμα, ελευθερία, ακόμα και τη ζωή τους, για τους υπόγειους σκοπούς του φυρερίσκου της Χρυσής Αυγής.

Ο χρόνος δόθηκε για να δημιουργήσουν τη δύναμη και το μύθο που απολαμβάνει η Χρυσή Αυγή μέχρι και σήμερα. Το χρήμα για να συντηρηθεί η πολιτική χαβούζα που παριστάνει τον Αρχηγό της. Την ελευθερία για να πραγματοποιήσουν τις έκνομες πράξεις για την κυριαρχία στο «πεζοδρόμιο» και τέλος, την ίδια τους τη ζωή για να υπερασπιστούν την Ιδέα της πατρίδας και της εθνικής ανωτερότητας, η οποία ξέπεσε στα λάθος χέρια.

Τα εθνικιστικά χέρια είναι καθαρά και ο εθνικιστικός λόγος πύρινος και δεν μπορούν να αντικατασταθούν από ανεγκέφαλους πιθήκους με μαύρα μπλουζάκια που παριστάνουν τα τάγματα εφόδου της κάθε κοινοβουλευτικής ομάδας.
Οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές, είναι αδιανόητο να εκπροσωπούνται από «νταβαντζήδες» της πολιτικής και απαίδευτες μαριονέτες του Νικολάκη. Οι Έλληνες Εθνικιστές πολεμούν για τις ιδέες τους χωρίς σκοπιμότητα, με μόνο όραμα μια καθαρή από πολιτικάντικες ακαθαρσίες χώρα, έτοιμη να υπερασπιστεί τα παιδιά της σε κάθε σημείο του ορίζοντα.

Οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές οφείλουν να προσπαθήσουν για άλλη μια φορά να διορθώσουν ένα μοιραίο λάθος, που οδήγησε την Ιδέα τους στα Τάρταρα. Οφείλουν να διορθώσουν την αδικία που συντελέστηκε στις πλάτες τους, από τα ψέματα και τις σκοπιμότητες της Χρυσής Αυγής. Οφείλουν να ενωθούν από κάθε μετερίζι και να δώσουν τη στήριξη τους στο πραγματικό Εθνικιστικό και Ενωτικό κίνημα.

Οι Έλληνες συναγωνιστές, οφείλουν να σηκώσουν το κεφάλι και να στηρίξουν το Εθνικό Μέτωπο, για να υπάρξει μετά τη φαύλη μεταπολίτευση, μια καθαρή πατριωτική, ελληνική φωνή.


Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ!


Α..Θ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου