Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Οργάνωση και Αγώνας Παντού !


Η Διεύθυνση Οργανώσεως θεωρείται μια από τις πιο νευραλγικές διευθύνσεις σε κάθε φορέα, κόμμα ή οργάνωση.
Συνήθως υπόκειται τακτικότερα σε κριτική και αυτοκριτική, γιατί οι επιτυχίες ή αποτυχίες της την βαραίνουν άμεσα και είναι συνήθως σε πρώτο πλάνο…
Στους αστικούς σχηματισμούς, ακούμε πολλές φορές για συνεχείς οργανωτικές συσκέψεις μεταξύ βουλευτών, αργυρώνητων δημοσιογράφων, μεγαλοεπιχειρηματιών, επιστημονικών στελεχών σιτιζομένων από τον κρατικό κορβανά, και λοιπών «κοινωφελών» συμβουλατόρων. Εκεί λοιπόν ακούγονται κρίσεις, επικρίσεις, διάφορες παρατηρήσεις που συνδιαμορφώνουν τους τρόπους για την οργανωτική ανάπτυξη του φορέα στον δρόμο για την εμπορευματοποιημένη ορολογία «κυρίαρχος λαός» τον οποίο φυσικά, τον αντιμετωπίζουν ως αγορά και άρα, ειρωνικός είναι και ο προσδιορισμός «κυρίαρχος».

Εμείς, μέσα από την δύναμη της Εθνικιστικής μας συνείδησης, η οποία είναι πολύ διαφορετική από εκείνα που προσκυνούν οι χρηματάνθρωποι δημοκόποι των καλοταϊσμένων κοινοβουλευτικών σχηματισμών, αρνούμαστε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας να δούμε με τον ίδιο τρόπο τον λαό, έστω και κι αν δείχνουμε λίγο… παλιομοδίτες.

Αρνούμαστε να δούμε τους Έλληνες ως προϊόντα ενταγμένα στους νόμους της προσφοράς και της ζήτησης και φυσικά στεκόμαστε αδιάφοροι έως και ειρωνικοί απέναντι σε αυτά τα αστικά εμπορικά μοντέλα.

Δεν θέλουμε ούτε μία «καλοπροαίρετη» - ειδικά- συμβουλή από εκείνους που δηλώνουν φίλοι μας και πιστεύουν ότι θα μας επηρεάσουν, θα μας παρελκύσουν προς τον δικό τους τρόπο σκέψης...

Ο κανόνας που καθορίζει τις κινήσεις μας και εν προκειμένω και την οργανωτική μας ανάπτυξη, είναι η ακλόνητη πίστη στην ιδεολογία μας, αλλά ταυτοχρόνως είναι και ο βαθμός της αντίδρασης που συναντάει σε αυτή μας την προσπάθεια.

Κλιμακώνουμε την δράση μας με απανωτές περιοδείες σε ολόκληρη τη χώρα, πολιτικές δράσεις, νέους πυρήνες, νέες οργανώσεις, σειρά εκδηλώσεων σε μια ολομέτωπη ανάπτυξη που θα είναι ορατή θέλοντας και μη από όλους και προς όλους.

Όσο μεγαλύτερη είναι η αντίδραση, τόσο πιο κοντά θα είμαστε στη νίκη

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας  προκειμένου 
 να συνταχτούμε στο κοινό όραμα !


ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΧΩΡΙΣ 
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ !





Γεώργιος Βεργιάννης
Διευθυντής Οργανώσεως του Εθνικού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου