Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Η υποβάθμιση του αθλητισμού μέρος του σχεδίου επικράτησης των διεθνιστών

Ο αθλητισμός δέχεται τα τελευταία χρόνια μια επίθεση που επιδιώκει την μείωση της συμμετοχής των αθλουμένων και την υποβάθμιση των θεσμών του αλλά κυρίως την την στρέβλωση της αθλητικής ιδέας. 
Η ζωογόνα δύναμη που ξεκινά μέσα από την αθλητική δραστηριότητα αποτελεί μια από τις κύριες δυνάμεις του έθνους κατά την ιστορική του πορεία.


Η νεολαία που αθλείται οικοδομεί το ιδεώδες της φυλής.
Η διαρκής βελτίωση, η πειθαρχία στους στόχους και στην προπόνηση, 
η εξάσκηση του σώματος και του πνεύματος, είναι τα χαρακτηριστικά που κτίζουν μια προσωπικότητα ικανή για δημιουργία, εργασία ,πολιτισμό. Ανεπηρέαστη από τις σειρήνες του νοσηρού καταναλωτισμού, των ναρκωτικών, των ψεύτικων παραδείσων. Αυτό το στοιχείο από μόνο του είναι ικανό να διαμορφώσει τον κόσμο του μέλλοντος που θα ανατρέψει την εξουσία των πολυεθνικών και της απαξίας.

Η συστηματική μείωση του χρόνου γυμναστικής και ο ευτελισμός του μαθήματος στον ιερό τόπο της Ελλάδας όπου οι παλαίστρες ήταν κύριος χώρος διαπαιδαγώγησης, η καταστροφή των μικρών σωματείων  και η προώθησή τους στα χέρια υπόπτων παραγόντων, η εγκληματική στάση της πολιτείας απέναντι στις ομοσπονδίες και η σταδιακή μεταβολή του αθλητισμού σε εικόνα life style αλλά η βάναυση εμπορευματοποίησή του, εξυπηρετούν όλα ένα στόχο: την απομάκρυνση από τον αθλητισμό.

Η θέση μας δεν πρέπει να αρκείται στην προτροπή προς του νέους να στραφούν στο αθλητισμό . Πρέπει να δώσουμε αγώνες κανέναν Ελληνόπουλο να μην είναι εκτός αθλητικής διαδικασίας. Η επαναφορά της Ελληνικής σκέψης και πράξης έχει ως αφετηρία τον αθλητισμό. Η καμπάνια των σύγχρονων εξουσιαστών που ζητά την απομνημόνευση γνώσεων πολλές φορές χωρίς περιεχόμενο για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ και την απόρριψη κάθε γυμναστικής πράξης είναι μια στάση που έχουν προωθήσει όσοι θέλουν να έχουν ενώπιον τους δούλους και υπάκουους.

Ο εθνικιστής πρέπει να είναι αθλητής αφού με αυτή την αντίληψη μπορεί να είναι ένας συνεπής αγωνιστής και ένας ελπιδοφόρος Έλληνας.

Με την ευκαιρία αυτού του άρθρου θα ανακοινώσω ότι θα εγκαινιάσουμε μια προσπάθεια γνωριμίας και προβολής των αθλημάτων από το Εθνικό Μέτωπο και τη νεολαία του.

Εμμανουήλ Πολλάτος
Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου