Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Το Ταμείο που ξεπουλά τα πάντα....


Φτάσαμε στο επίμαχο σημείο όπου μεταβιβάζεται ολόκληρη η περιουσία του δημοσίου με σκοπό την καθολική εκποίηση σε ποσά και συνθήκες πώλησης όπου το Ελληνικό δημόσιο δεν θα μπορεί να επέμβει αφού το διοικητικό συμβούλιο εγκρίνεται από τους δανειστές.

Πιο συγκεκριμένα, τρεις από τους πέντε θα επιλεγούν από την κυβέρνηση με την έγκριση των δανειστών, και δυο θα οριστούν κατευθείαν. Για τις μεταβιβάσεις υπεύθυνο θα είναι αυτό το διοικητικό συμβούλιο... Το πενήντα τα εκατό θα προσφέρεται στην αποπληρωμή του χρέους και το άλλο στην Ελληνική οικονομία. Την ίδια στιγμή που πρότεινε το Δ.Ν.Τ δραστικό περιορισμό, η Ευρώπη δείχνει την αποφασιστικότητα της να πάρει ότι μπορεί αφενός και αφετέρου να εξαγοράσει φτηνά ότι έχει απομείνει...


Η Ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε να αντιτάξει έστω, τη γραμμή αντίστασης στην δημόσια περιουσία αναμένοντας το θέμα του χρέους εάν είχε στοιχειώδη πατριωτική αντίληψη.

Οι θιασώτες της σύγκρουσης που με αυτό το σύνθημα πήραν την εξουσία αποδεικνύονται οι πιο βολικοί εταίροι προς το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες.

Η εξέλιξη ή συνωμοσία όπως θέλει ο καθένας την ορίζει, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το ξεπούλημα είναι το έσχατο στάδιο διάλυσης της οικονομίας ενός τόπου που παραδόθηκε στην υποταγή χωρίς πιστολιά με έναν λαό εξαθλιωμένο και μια νεολαία που βλέπει ως διέξοδο την μετανάστευση..


Το Εθνικό Μέτωπο, παρακολουθώντας τις Ελληνικές και διεθνείς εξελίξεις, διαπιστώνει ότι η άρνησή μας να καταβάλουμε για ένα χρονικό διάστημα τις αποπληρωμές και να προβούμε σε μονομερή ρύθμιση όχι μόνο ήταν εφικτή αλλά και η μόνη βιώσιμη λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου