Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Η πιθανότητα εξόδου της Μεγάλης Βρετανίας και η απαρχή της διάλυσης του τεχνητού τέρατος


Η συντριπτική δράση  της Ευρωπαϊκής Ενώσεως πάνω στα έθνη και τις κοινωνίες, εναντίον των πολιτισμών τους, των δικαιωμάτων τους, του μέλλοντος τους, έχει επιφέρει μοιραία την αντίδραση που εκδηλώνεται παντού στην επικράτειά της και με μαζικό τρόπο.

Η προσαρμογή των λαών σε κατευθύνσεις, αποφάσεις και νομοθετήματα που παράγονται από απρόσωπες ελίτ, ευνοούν την κερδοφορία του παγκόσμιου κεφαλαίου και επιδιώκουν την συρρίκνωση έως τον αφανισμό κάθε εθνικής πολιτικής.
Η τύχη της κάθε χώρας εξαρτάται από τους μηχανισμούς των Βρυξελλών, των πολυεθνικών, των μεγάλων δυνάμεων που διαμορφώνουν τις αποφάσεις αλλά ποτέ τον λαό της.


Αυτή την Ευρωπαϊκή Ένωση που δεν έχει ένα κοινό συμφέρον αλλά πολλά αντικρουόμενα, που δεν υπολογίζει να κατοχυρώσει ένα όριο ανεκτής διαβίωσης, που δεν συμμερίζεται την ανάγκη για υπεράσπιση του πλαισίου αξιών του Ελληνογεννημένου πολιτισμού, αλλά προάγει την είσοδο και ενσωμάτωση τριτοκοσμικών πληθυσμών επιδιώκοντας την αντικατάσταση
(πρόσφατες δηλώσεις Σόιμπλε και τόσες άλλες κορυφαίων αξιωματούχων), πρέπει να την πολεμήσουμε και να προωθήσουμε την διάλυσή της.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο συγκρούονται και πάλι οι κομματικές ηγεσίες Συντηρητικών και Εργατικών με τις βάσεις τους επιβεβαιώνοντας έτσι για μια ακόμη φορά την δυσαρμονία των εξουσιαστών με τον λαό που συνειδητοποιεί και βιώνει τον κίνδυνο, απελευθερώνεται σταδιακά υιοθετώντας εθνικά σχήματα αλλά δεν έχει συντελεστεί σε βάθος ολόκληρη η αντίθεση που σύντομα θα γίνει ποτάμι και πνίξει τα ιερατεία των σκοτεινών κύκλων της παγκοσμιοποίησης.

Με λύσσα συστημικά μέσα, κόμματα, ιδρύματα, επιχειρούν να αλλοιώσουν την θεμελιωμένη πλέον σε δεδομένα αντίθεση των λαών στην παγκόσμια γραμμή, αλλά η αλήθεια είναι πολύ δυνατή από μόνη της.

Μετά την εμπειρία της ανόδου των κινημάτων στην Αυστρία, την Σουηδία, την Ολλανδία, που προτάσσουν την επαναφορά της εθνικής κυριαρχίας και την άσκηση εθνικής  πολιτικής, έρχεται το δημοψήφισμα στη Μεγάλη Βρετανία, έπεται  η Ιταλία και έχει προηγηθεί το ηχηρό ΟΧΙ των Ελλήνων του Ιουλίου του 2015. Η ιστορική κατεύθυνση δείχνει το δρόμο.
Ακόμα και στην περίπτωση που δεν επικρατήσει η έξοδος ο κλονισμός έχει συντελεστεί. 
Τα έθνη επιστρέφουν στο προσκήνιο της ιστορίας.

Εμμανουήλ Ν. Κώνστας
Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου