Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Η διαπλοκή νικήθηκε. Ζήτω η νέα διαπλοκή!


Το ατμοσφαιρικό σήριαλ που παρακολούθησε ο Ελληνικός λαός ολοκληρώθηκε για να μας γεμίσει με μια σειρά από νέα ερωτηματικά και συμπεράσματα, απογοητευτικά για την κατάσταση της κοινωνίας στην πατρίδα μας.

Α. Κανείς δεν εξήγησε γιατί η ενημέρωση πρέπει να βρίσκεται στα πιο πλούσια χέρια, που όπως έχει αποδείξει η ιστορία δεν είναι και τα καθαρότερα. Η ιδεολογική βάση της κυβερνητικής αποφάσεως είναι ξεκάθαρα στην γραμμή της αγοράς. Όποιος έχει περισσότερα αναλαμβάνει το έργο της ενημέρωσης.
Σε όσους είχαν επιφυλάξεις περί της λογικής που κυβερνάται η χώρα δεν μένει πλέον καμία αμφιβολία. τα περί ποιότητας, πολυφωνίας, δυνατότητας έκφρασης όλων των κοινωνικών ομάδων, και άλλα τέτοια ανήκουν στην σφαίρα των ασαφειών και των γενικοτήτων...


Β. Οι περισσότεροι θα δυσκολευτούν να εξηγήσουν πως βρέθηκαν τόσα εκατομμύρια για ένα προϊόν που σύμφωνα με τα
επίσημα στοιχεία είναι ζημιογόνο, ή περιορισμένης κερδοφορίας. Τι επιδιώκουν, τι προσδοκούν και αφού μας έχουν πρήξει τόσα χρόνια για την αξία της επιχειρηματικότητας, τότε πως είναι δυνατόν αυτά τα κριτήρια να τους αφήνουν αδιάφορους.

Γ. Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη που δήλωσε κατά το τέλος της δημοπρασίας ότι είχε σχέδιο να ανεβάσει τις τιμές, ήταν αυτόβουλη; Η παρουσία του Καλογρίτσα, που οι εργαζόμενοι του διαμαρτύρονται για τις καθυστερήσεις στην μισθοδοσία,
δεν αποτελεί έκπληξη; Πότε εμφανίστηκε και πόσα έργα έχει πάρει το τελευταίο χρόνο; μήπως το κράτος χρηματοδότησε εμμέσως την παρουσία του; Ο Αλαφούζος που ελέγχεται από τις υπηρεσίες του κράτους και έχει προσωρινή δέσμευση της περιουσίας του, πως θα πληρώσει και πότε θα εκδοθεί η απόφαση ελέγχου; Η ευκολία καταβολής από το σχήμα Μαρινάκη του ποσού των 73,9 εκατομμυρίων ενώ ακόμα ελέγχονται υποθέσεις, δεν δημιουργεί κανέναν ζήτημα;

Δ. Οι πανηγυρισμοί της κυβερνήσεως για την εκκαθάριση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου παραμένουν στην σφαίρα της χονδροειδούς προπαγάνδας. Εμείς έχουμε πειστεί ότι το σάπιο σύστημα ούτε αλλάζει, ούτε βελτιώνεται, μόνον καταργείται.

Υπενθυμίζουμε την πρόταση που έχουμε υποβάλλει για ένα γνήσια αντιπροσωπευτικό και ακηδεμόνευτο σύστημα ενημερώσεως.

Το Εθνικό Μέτωπο, παρακολουθεί τις εξελίξεις και αναμένει ότι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα ξυπνήσουν και δώσουν τέλος στην τελευταία εκδοχή του μεταπολιτευτικού θιάσου.


Ανακοίνωση του Εθνικού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου