Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Μια οφειλόμενη απάντηση!


του Βασιλείου Π. Δοργανά
Στελέχους της Διευθύνσεως Ιδεολογία και Εκπαιδεύσεως
του Εθνικού Μετώπου

Πριν από μερικές ημέρες οργανώθηκε στο κέντρο της Αθήνας πορεία διαμαρτυρίας κατά της απαγόρευσης του "μπουρκίνι" (ολόσωμο μαγιό) στη Γαλλία, από τη γνωστή κι ανεκδιήγητη "Κίνηση Ενωμένοι ενάντια στο Ρατσισμό και την φασιστική απειλή-ΚΕΕΡΦΑ" με συμμετοχή μελών του αριστερίστικου παραμαζώματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μεταναστευτικών κοινοτήτων από το Πακιστάν, την Αίγυπτο και τη Σενεγάλη.

Το γεγονός καθεαυτό παρότι δεν παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο λόγω της λιλιπούτειας συμμετοχής σ' αυτό όσο και των γκροτέσκων αισθητικών πτυχών του, δεν παύει να
αποτελεί μια φαινομενικά μικρή κι ανάξια δε προσοχής κορυφή του όμως τεραστίου και υπαρκτού παγόβουνου των μεθοδεύσεων της Μεγάλης Αντικατάστασης.


Στην ανακοινωσή τους οι διοργανωτές (ΚΕΕΡΦΑ http://www.lifo.gr/now/greece/112452) πρώτα απ’ όλα καταδικάζουν την κυβέρνηση του σοσιαλδημοκράτη Φρ. Ολλάντ ως " ρατσιστική" λόγω της απαγόρευσης απ' την πλευρά της του μπουρκίνι στις γαλλικές παραλίες για υποτιθέμενους λόγους προάσπισης του κοσμικού χαρακτήρα του Κράτους, επιχείρημα που χαρακτηρίζεται ως " παραμύθι", ενώ στηλιτεύεται και η "ισλαμοφοβία" καθώς και η "ξεδιάντροπη καταπίεση". Αντιπαρερχόμενοι το αλλοπρόσαλλο του κειμένου, θα θέλαμε να επισημάνουμε το τεράστια ψεύδη που εκτίθενται καθώς η κυβέρνηση μιας χώρας που στεγάζει 15 εκατομύρια μη ευρωπαίους (πολίτες στα χαρτιά, πολιτογραφημένους ή μετανάστες) και χρηματοδοτεί δημοσία δαπάνη την ανέγερση τεμένων, τα οποία ανέρχονται πλέον σε δεκάδες χιλιάδες και φρουρούνται (χωρίς προφανή λόγο) μάλιστα συχνά από δυνάμεις της αστυνομίας ή του στρατού, επουδενί δεν μπορεί να χαρακτηριστεί "ρατσιστική" ή "ισλαμοφοβική". Σίγουρα όμως οι αριστεροί ζηλωτές της "ελευθερίας" και της "αξιοπρέπειας" των γυναικών του Ισλάμ αγνοούν ότι στο μουσουλμανικό βασίλειο του Μαρόκου το μπουρκίνι απαγορεύεται επίσης κι άρα, σύμφωνα με την ίδια βαθυστόχαστη λογική τους, και αυτή η χώρα θα έπρεπε να χαρακτηριστεί ως... ρατσιστική και ισλαμοφοβική!

Είναι όμως διασκεδαστικό να βλέπει κανείς αυτούς που πάντα καταγίνονταν εναντίον της παραδοσιακής ή χριστιανικής πατριαρχίας, να υπερασπίζονται το δικαίωμα στην μπούρκα ή το μπουρκίνι στο όνομα της ελευθερίας και μάλιστα να μην προσπαθούν καθόλου να μεταδώσουν τα ελευθεριακά και "επαναστατικά" ιδανικά τους στης "γης τους κολασμένους".

Εδώ ή βρισκόμαστε ενώπιον μιας νέας κι ασύλληπτης εκδοχής της διαλεκτικής ή μάλλον μπροστά σε μια τόσο ξεδιάντροπη όσο και ύποπτη εφαρμογή του "δυο μέτρα, δυο σταθμά"! Μας θυμίζουν δε αυτού του είδους οι αριστεροί την στάση του αλήστου μνήμης αποστόλου του υπαρξισμού Ζαν-Πωλ Σαρτ ο οποίος είχε αρνηθεί το 1956 να στηρίξει την εξέγερση του λαού της Βουδαπέστης κατά της σοβιετικής κατοχής, υπό το πρόσχημα ότι είχε την αλληλεγγύη του καθολικού αρχιεπισκόπου της πόλης, ενώ δυο δεκαετίες αργότερα υποστήριζε ενθέρμως τον ηγέτη της ιρανικής ισλαμικής αντιπολίτευσης Αγιατολάχ Χομεϊνί, παραβλέποντας στην προκειμένη περίπτωση τον επιβλαβή ρόλο της θρησκείας, στάση που κράτησε και ο Μισέλ Φουκώ το άλλο ιερό τέρας της γαλλικής αριστερής ιντελλιγκέντσιας.

Σαν Έλληνες Εθνικιστές φυσικά εναντιωνόμαστε απερίφραστα σε κάθε συστημικό κατασταλτικό μέτρο το οποίο δεν μπορεί παρά να καταλήξει στην ενίσχυση του αστυνομικού και νομικού οπλοστασίου των αντεθνικών και αντιλαϊκών κυβερνήσεων και να στραφεί ανά πάσα στιγμή κατά της εθνικής αντίστασης!

Όπως εναντιωνόμαστε και σε κάθε υποκριτικό, παραπλανητικό κι ανούσιο απαγορευτικό μέτρο εναντίον ορισμένων επιδεικτικών πτυχών του ριζοσπαστικού Ισλάμ, για τον απλούστατο λόγο ότι ο δικός μας αγώνας είναι πάνω απ'όλα εθνικός και κοινωνικός και στοχεύει κυρίως στην ανατροπή του συστήματος και την αντιστροφή της μετανάστευσης-εισβολής από αλλογενείς μάζες, ανεξαρτήτως θρησκεύματος! Ταυτοχρόνως όμως θα πρέπει να καταστεί ξεκάθαρο ότι κάθε απόπειρα εγκατάστασης και εξάπλωσης στο ελληνικό έδαφος του Ισλάμ, θρησκείας εντελώς ξένης κι εχθρικής προς τον πολιτισμό, το σύστημα αξιών και την ιστορία μας, θα μας βρίσκει αντίθετους και θα αντιμετωπίζεται ως μια ξένη εισβολή!

Όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ότι οι κύριοι του ΚΕΕΡΦΑ δεν παρέλειψαν να καταφερθούν κι εναντίον του Στρατάρχη-Προέδρου Αλ Σίσι της Αιγύπτου τον οποίο χαρακτηρίζουν ως δικτάτορα, παρ' ότι υπήρξε ο ανατροπέας της ισλαμιστικής κυβέρνησης του Μόρσι κι ο εγγυητής των συνταγματικών δικαιωμάτων και της επιβίωσης των μειονοτήτων στη χώρα του! Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που, ξεχνώντας τους μακροχρόνιους αγώνες της Συρίας κατά του ιμπεριαλισμού και του σιωνισμού, επί σειρά ετών λασπολογούσαν κατά του εθνικού καθεστώτος του προέδρου Άσσαντ και διατράνωναν την αλληλεγγύη τους προς τις, στηριζόμενες από τις ΗΠΑ, τις δυτικές καπιταλιστικές χώρες και τις ισλαμικές πετρομοναρχίες, δυνάμεις της "συριακής αντιπολίτευσης", οι οποίες άνοιξαν το δρόμο στην κτηνώδη βαρβαρότητα του Ισλαμικού Κράτους! Από την ανακοίνωσή τους φυσικά απουσιάζει κάθε αναφορά στον καταστροφικό κι απάνθρωπο ρόλο του ισλαμισμού, την πολιτική της κυβέρνησης του ισλαμιστή Ερντογάν στην Τουρκία ή τις αγριότητες του ISIS!

Πρόκειται λοιπόν για ξεδιάντροπα ενεργούμενα, χωρίς ίχνος πολιτικών ή ιδεολογικών αρχών, τα οποία σπρωγμένα από τις εμμονές τους παίζουν το ρόλο "χρήσιμων ηλιθίων" της διεθνούς παγκοσμιοποιητικής υπερτάξης και αχθοφόρων των ισλαμικών κινήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη με την ανοχή των κυβερνήσεων!

Εδώ όπως και στις χώρες της Μέσης Ανατολής, ο Εθνικισμός παραμένει ο μοναδικός φραγμός στην ιμπεριαλιστική διείσδυση και στην βγαλμένη από τα πολυφυλετικά προάστια τις Δύσης ισλαμική βαρβαρότητα!

Η εθνικιστική αναγέννηση της Ελλάδας δεν θα σηματοδοτήσει αλλαγές μόνο για την υπόλοιπη Ευρώπη αλλά θα μπορούσε να γίνει και το εφαλτήριο για την επανάκαμψη των πατριωτικών δυνάμεων και στον ευρύτερο χώρο της Μέσης Ανατολής, αυτών των δυνάμεων που ο ιμπεριαλισμός συνέτριψε στο Ιράκ ή τη Λιβύη και που παραμένουν όρθιες στην Αίγυπτο και τη μαχόμενη Συρία!

Ο αρρενωπός ανθρωπισμός του ελληνισμού εξασφάλισε πολλές φορές μέσα στην ιστορία την ειρήνη και την ευημερία των λαών της εγγύς Ανατολής, η ακτινοβολία του θα αποδειχθεί μια μέρα και πάλι σωτηρία τόσο προς δυσμάς όσο και προς ανατολάς!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου