Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Αποδέσμευση από την Ε.Ε, την ευρωζώνη από αλλά κυρίως κάθε συμφωνία και θεσμό που μας καθηλώνει (Video)


Η βαθύτατη πεποίθηση ότι όλοι οι θεσμοί της Ε.Ε που καταρρέουν, λειτουργούν σε βάρος της εθνικής ταυτότητας,
της εθνικής κοινωνίας, του μέλλοντος του Ελληνικού έθνους, τεκμηριώθηκε στην χθεσινή ομιλία που πραγματοποίησε ο Ιφικράτης Αμυράς στα γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως του Εθνικού Μετώπου. Ο ομιλητής ανέδειξε την τεράστιας έκτασης εθνική ζημιά που υφίσταται το έθνος μας από την προσπάθεια απορρόφησης και χειραγώγησης που συντελείται μέσα από όργανα, αποφάσεις και συμφωνίες της Ε.Ε και τόνισε την απαράδεκτη προσπάθεια επιβολής του δικαίου του εδάφους, της επιβολής υπηκοότητας χωρίς ιθαγένεια, του μεγάλου μύθου των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" και όλων των στοιχείων που μαζί με την οικονομική σκλαβιά οδηγούν στον αφανισμό. Επίσης,
αναφέρθηκε εκτενώς στην ανάγκη να αναδείξουμε τις παραδοσιακές αξίες και τον εθνοφυλετικό παράγοντα καθώς και την έννοια της ταυτότητας σε αντιδιαστολή με όσα μας επιβάλλονται από τα ευρωπαϊκά κέντρα.



Ο ομιλητής τόνισε την αξία της επαναφοράς του ιδεώδους μιας Μεγάλης Ελλάδας που δεν έχει θέση σε ένα οικοδόμημα που ελέγχουν άλλοι και στην ανάγκη ανεξάρτητης εξωτερικής πολιτικής προσαρμοσμένης στα δικά μας γεωπολιτικά συμφέροντα. Ακόμα, επέμεινε στην ανάγκη απόρριψης των συμφωνιών που οδηγούν σε χρεοκοπία την εγχώρια βιομηχανία και γεωργία με την διοχέτευση των φθηνών προϊόντων.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου 
σ. Εμ. Κώνστας που επεσήμανε τους διαρκείς αγώνες του κινήματος κατά της Ε.Ε και της παγκοσμιοποίησης, ορίζοντας ως σημείο αναστροφής κάθε προβλήματος την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας και την απαλλαγή από την επιτροπεία.


Την ομιλία, που είχε όπως φάνηκε εξαιρετικό ενδιαφέρον, ακολούθησε συζήτηση των παρισταμένων.

Παρακολουθήστε: 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου