Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Τρομερές άσκοπες δαπάνες του κομματικού κράτους την ώρα της απόγνωσης εκατομμυρίων Ελλήνων.


Η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος εξακολουθεί και βαίνει αυξανόμενη με την ελπίδα το άθλιο κομματικό κράτος να περισώσει την εκλογική πελατεία των ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ΑΝ.ΕΛ. Έτσι, δεν φθάνουν τα δεκάδες υπουργικά γραφεία, οι αναπληρωτές και οι υφυπουργοί αλλά έχουν αυξηθεί οι Γενικές Γραμματείες, οι Ειδικές Γραμματείες και έχουν δημιουργηθεί Τομεακές και Διοικητικές Γραμματείες. Επίσης, μετακλητοί υπάλληλοι κατακλύζουν τα υπουργεία και τη Βουλή. Πριν από λίγες μέρες εγκαινιάστηκε το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη όπου ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η τοποθετημένη ως Διευθύντρια του γραφείου θα αμείβεται με 2500 ευρώ μηνιαίως ως αμοιβή στελέχους με δικαιώματα 1ου βαθμού , συν τη θέση ευθύνης και ασφαλώς εφόσον χρειαστεί υπερωριακά και ειδικά επιδόματα.


Το σύνολο των υπαλλήλων που έχουν διοριστεί, όπως έχουμε και λίγο καιρό πριν ανακοινώσει υπερβαίνει τις 27.000 τουλάχιστον εκτός των χώρων υγείας και παιδείας όπου συνεχίζονται οι ελλείψεις με αποτέλεσμα να πλήττονται οι ζωές των Ελλήνων.

Ποια είναι η σκοπιμότητα του νεοσυσταθέντος πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη εφόσον υπάρχουν υπηρεσίες αλλά και το υπουργείο Βορείου Ελλάδας κανείς δεν κατάλαβε. Η συνέπεια που επιδεικνύει και αυτή η κυβέρνηση στον παλαιοκομματισμό και τη φαυλότητα δεν αφήνει καμία αμφιβολία για την καταγωγή των ιδεών της και των πρακτικών της.


Ανακοίνωση του Τομέα Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου