Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Καλά Χριστούγεννα. Μήνυμα του Γενικού Γραμματέα του Εθνικού Μετώπου.


Ο εορτασμός των Χριστουγέννων βρίσκει τον Ελληνικό λαό καταπονημένο από την πολύχρονη και πολύμορφη κρίση. Μαζί με τη βαθύτατη πνευματική παρακμή, την κοινωνική καταστροφή, την εξελισσόμενη αντικατάσταση πληθυσμού, τις διαφαινόμενες εθνικές περιπέτειες, εμφανίζεται έντονα πλέον και η ίδια η αμφισβήτηση της ταυτότητας και της παράδοσης στην πατρίδα μας αλλά και σε άλλες χώρες.


Έτσι, τα Χριστούγεννα άλλοτε από τους ισλαμιστές και άλλοτε από την παγκόσμια νέα τάξη που επιδιώκει την οικοδόμηση ενός κόσμου με ουδέτερη ταυτότητα αποτελούν ένα ακόμα πεδίο επίθεσης κατά του πολιτισμού μας.


Οι μέρες προσφέρονται για περισυλλογή. Ας αξιολογήσει ο καθένας μας την πραγματικότητα, τι έχει συμβεί όλα τα προηγούμενα χρόνια και κυρίως τα τελευταία έξι  και θα διαπιστώσει ότι το πιο αναγκαίο στην παρούσα συγκυρία είναι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Απέναντι σε ένα διεθνές σύστημα που μας συντρίβει και ένα εγχώριο πολιτικό σύστημα που υπηρετεί ξένες πολιτικές και συμφέροντα, είναι επαναστατική πράξη η απόφαση να αναλάβουμε την τύχη της χώρας συντασσόμενοι στις τάξεις ενός κινήματος εθνικού. 
Το Εθνικό Μέτωπο εργάζεται χρόνια τώρα σε αυτήν την προοπτική ανατροπής των κατεστημένων και θεωρεί ότι οι εθνικιστές άφθαρτοι, πρωτοπόροι, μαχητικοί, μόνοι έχοντες πολιτικό σχέδιο χωρίς κηδεμονίες και ξένες εγκρίσεις, μπορούν να δώσουν τη λύση.

Καλά Χριστούγεννα, υγεία και προσωπική ευτυχία.

Εμμανουήλ Ν. Κώνστας

Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου