Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Πόσες υπηκοότητες έχουν δοθεί και πόσες δίνονται κάθε μέρα. Τα ολέθρια αποτελέσματα των μειοδοτικών κυβερνήσεων.


Η δημιουργία μειονοτικών πληθυσμών που διατηρούν πλήρη εθνική συνείδηση, με σκοπό την ισχυρή παρουσία τους σε μια χώρα που ολοένα πλήττει την ταυτότητά της και έχει ήδη παραδώσει την κυριαρχία της, είναι εγκληματική. Σχεδόν ολόκληρη η δεύτερη γενιά των εκατοντάδων χιλιάδων που εγκαταστάθηκαν βίαια στην Ελλάδα έχει αποκτήσει δικαιώματα πολίτη και είναι έτοιμη να εξυπηρετήσει τα σχέδια που θέλουν την Ελλάδα, μια χώρα χωρίς εθνική κοινωνία και έτοιμη να υποστεί τα αποτελέσματα των πολιτικών των γειτόνων που αντιμετωπίζουν δημογραφική έκρηξη.


Το ζήτημα της εγκαταστάσεως ήταν το πρώτο όπου το πολύπαθο Ελληνικό έθνος ηττήθηκε. Από αυτό το σημείο και την μονιμότητα της απασχολήσεως και της εγκαταστάσεως  πολύ εύκολα περάσαμε στην παροχή δικαιωμάτων πολίτη, αφού οι γεννηθέντες και οι γεννηθείσες εντός της επικρατείας παρά το πλέγμα νόμων, δεν κουράζονται να επιτύχουν τον στόχο. Αξίζει να σημειωθεί η παρατήρηση της δημοσιογράφου σε  εκπομπή της πρωϊνής ζώνης, "έκαναν βλακείες τα παιδιά" για τους Αλβανούς που προκάλεσαν ευρισκόμενοι στον Ελληνικό στρατό. Από το σημείο αυτό μπορεί κανείς να καταλάβει τον ρόλο αποπροσανατολισμού και εφησυχασμού του θλιβερού επικοινωνιακού σχήματος. Τα "παιδιά", οι "ανοησίες" είναι η εύκολη λύση απέναντι στην οδυνηρή πραγματικότητα αλλά και η διάψευση της πλήρους αποτυχίας ενός συστήματος αφύσικου, ανιστόρητου και προδοτικού που θέλει να δίνουμε την Ελληνική υπηκοότητα αλλά και όπλα σε πρόσωπα εμφανώς εχθρικά.

Η ανάλυση των στοιχείων τέτοιων υπηκοοτήτων είναι απίστευτη. Δεν υπάρχει δημοτολόγιο της χώρα που να είναι λιγότεροι από εκατοντάδες οι Αλβανοί. Επίσης ο Ελληνικός στρατός δεν έχει την παραμικρή πληροφόρηση αναφορικά με την προέλευσή τους και τις απόψεις τους. Εντός του συστήματος λειτουργίας του στρατεύματος επίσης  έχουν καταργηθεί όλα τα συστήματα ασφαλείας και ούτε καν προαιρετικά δεν μπορούν οι διοικητές να ασκήσουν έλεγχο.

Οι διαστάσεις του ζητήματος είναι τεράστιες και αυτό γιατί ποτέ μέχρι σήμερα για λόγους πολιτικής ορθότητας δεν αναδείχτηκε ούτε το ζήτημα, ούτε τα στοιχεία.

Το Εθνικό Μέτωπο που θεωρεί ότι συντελείται έγκλημα κατά του έθνους απαιτεί την άμεση κινητοποίηση όλων των εμπλεκομένων φορέων αλλά κυρίως αφύπνιση του λαού.

Χρήστος Αποσκίτης

Μέλος Κεντρικής Διοικήσεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου