Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Σε δυο μήνες ολοκληρώνεται το τζαμί. Σε χρόνο ρεκόρ οι εργασίες για να ικανοποιήσουμε Τούρκους και ισλαμιστές.

Με την αναγγελία ότι έχει προχωρήσει ο σκελετός του έργου και βάφεται και τους πανηγυρισμούς Τούρκων αλλά και τηλεοπτικών δικτύων στην Ελλάδα... η νόμιμη εγκατάσταση τεμένους, που δεν σημαίνει παύση λειτουργίας για κανένα από τα παράνομα τζαμιά, σηματοδοτεί μια νέα εποχή στη χώρα μας που δείχνει να αποδέχεται μουσουλμανικούς πληθυσμούς προκαλώντας την κρίση της ιστορίας.

Ο αγώνας μας είναι μεγάλος σε δυσκολίες και χρόνο αλλά ο Ελληνισμός που δέχεται για μια ακόμα φορά την απειλή εντός του ιερού χώρου της Αττικής θα νικήσει. 


Οι παρανόμως εγκατεστημένοι, για των οποίων τα θρησκευτικά δικαιώματα κόπτεται η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση την ίδια ώρα που έργα όπως εντατικές μονάδες, παιδικοί σταθμοί, σχολεία, περιμένουν χρόνια, δεν θα αποκτήσουν κανένα δικαίωμα σε αυτόν τον τόπο.

Η ανέγερση τεμένους δεν είναι έργο πολιτισμού,(ας δούνε τον πολιτισμό στη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ που απαγχονίζει ανθρώπους) είναι έργο υποταγής και προσβολής στους αγώνες που κάναμε ενάντια στην τυραννία τόσων αιώνων.

Τα κανάλια των άθλιων διαπλεκόμενων και η κρατική τηλεόραση της κακόγουστης προπαγάνδας φαίνεται να αγνοούν την ανάγκη για έργα προς τους ταλαιπωρημένους κατοίκους της περιοχής που υποβαθμίστηκε σκόπιμα, παρά τον σπουδαίο ιστορικό της παρελθόν, φαίνεται να αγνοούν ότι δεν έχουμε κανένα έργο που να θυμίζει ή να εργάζεται στις απόψεις του Πλάτωνος  ή του Αριστοτέλους, βιαστήκαμε όμως να οικοδομήσουμε τέμενος σύμφωνα με τις προσταγές του προφήτη και του σουλτάνου. 

Πρόκειται για μια ιστορική ήττα του έθνους μας εάν το εξετάσουμε από την συμβολική του σημασία. Η αντίληψη της ανοιχτής κοινωνίας που θέλει την αντικατάσταση πληθυσμών έχει πετύχει μια νίκη, ας είναι αυτή η έναρξη της αντεπίθεσης, πριν να είναι αργά.


Πόσα χρόνια μετά είναι πάλι εδώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου