Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Διαρκείς και κλιμακούμενες προκλήσεις από τους Τούρκους στο Αιγαίο.


Οι δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών αλλά και του βουλευτή του Ενρτογανικού κόμματος ότι θα κτυπήσουν στο Αιγαίο, θα πρέπει να προβληματίσουν τις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων αφού η πολιτική ηγεσία είναι εμφανώς αμήχανη και σταθερά προδοτική. 38 παραβιάσεις και δεκάδες υπερπτήσεις δίνουν το μέτρο της τουρκικής μανίας που μετά την συντριβή στη Συρία και τα πολλά κτυπήματα από τους Κούρδους αναζητούν διέξοδο και ακολουθούν τον συνεπή γι' αυτούς δρόμο της κατά τς Ελλάδας επίθεσης.
Κύπρος, Αιγαίο, Θράκη και ολόκληρη η Βαλκανική που υπηρετούν οι τουρκοκίνητες κυβερνήσεις είναι ένα ατελείωτο πεδίο προκλήσεων και μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με εθνική ενότητα και επαγρύπνηση. Η αίσθηση ότι έχουμε εισέλθει σε μια νέα φάση σχέσεων και χρειάζεται πάνω απ’ όλα σοβαρότητα και ευθύνη, θα πρέπει να απασχολήσει κάθε σκεπτόμενο Έλληνα αλλά και κάθε στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων. 
Η καθησυχαστική αντίληψη ότι θα μας σώσουν οι Ευρωπαίοι, ή Αμερικάνοι ή οποιοσδήποτε άλλος πρέπει να πάψει γιατί αποπροσανατολίζει και δημιουργεί κλίμα εντελώς ακατάλληλο απ' αυτό που πρέπει να πρυτανεύσει σήμερα.


Ανακοίνωση του Εθνικού Μετώπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου