Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

29 Μαΐου: Αγώνας για να αποτρέψουμε τη νέα άλωση


Η 29 Μαΐου του 1453 είναι η ιστορική ημερομηνία που τόσο βαθιά χάραξε την πορεία του Ελληνισμού αλλά και την ιστορία της ανθρωπότητας,  είναι όμως ταυτόχρονα και μια ημερομηνία μεστή σε περιεχόμενο ικανό να μας προβληματίζει και να μας φρονηματίζει ως έθνος.
Η κατάρρευση της αυτοκρατορίας που ήρθε μέσα από συγκεκριμένα αίτια, η εγκατάλειψη της δύσης και η επιθετικότητα της ανατολής με εκφραστή  τον Τουρκικό βαρβαρισμό, οι γεωπολιτικές αντιστοιχίσεις και κυρίως η βαθιά παρακμή που επικρατεί στο Ελληνικό έθνος που φαίνεται να αναζητά την ταυτότητά του σε εσφαλμένες κατευθύνσεις, μας δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά για την πορεία μας.


Η Τουρκική διείσδυση που πραγματοποιείται με τη συνέργεια του εγχώριου πολιτικού-οικονομικού και επικοινωνιακού κατεστημένου, είναι εκτεταμένη όσο και αποκρουστική. Την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού μέσω του Τουρκικού παιχνιδιού στη τηλεόραση, υποβάλαμε τα σέβη μας στον σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ, ο συστηματικός αφελληνισμός της Θράκης και οι επιθετικές εξαγορές στο Αιγαίο και όλη την επικράτεια προχωρούν με την υποκίνηση και των δυτικών "συμμάχων" μας.

Η νέα άλωση που συντελείται εσωτερικά με την παράδοση, πολιτιστική, κοινωνική και οικονομική, με την αιμορραγία στο δημογραφικό και τον ραγδαίο εξισλαμισμό αλλά πάνω απ’ όλα με την πνευματική πτώση και την άρνηση των εθνικών χαρακτηριστικών μας, θα έλθει και εξωτερικά εάν δεν αντιδράσουμε αποφασιστικά μέσα από μια συγκροτημένη Εθνικιστική Πρωτοπορία.

Το Εθνικό Μέτωπο τονίζει ότι η Εθνική και μνήμη και η αυτογνωσία έχουν αξία μόνο όταν μετατρέπονται σε εφαλτήρια μάχης και προόδου και όχι όταν περιορίζονται σε επίπεδο φιλολογικών διαπιστώσεων.


Ανακοίνωση του Εθνικού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου