Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Ένα πρόγραμμα καταδυνάστευσης των Ελλήνων


Τα μέτρα που ακολουθούν το 4ο μνημόνιο καταστρέφουν ότι έχει απομείνει στην παραγωγική διαδικασία.

Συγκεκριμένα:


Α. Η αγροτική παραγωγή παραμένει ευπαθής εντός των πλαισίων της ευρωπαϊκής ενώσεως, οι προσπάθειες εκσυγχρονισμού της και υποκινήσεως της παραγωγής είναι μηδενικές. Η υπερφορολόγηση και η αύξηση των εισφορών αποτρέπουν κάθε ενασχόληση με τον κλάδο που μπορεί να δώσει την αναγκαία αυτάρκεια αλλά και την υπεροχή μας σε αυτό τον κλάδο όπου διαθέτουμε προνομιακό πεδίο. Επίσης, η εξέλιξη στο τραπεζικό σύστημα  καθιστά την αγροτική τάξη, ευπρόσβλητη στην επίθεση κατά της γαιοκτησίας.

Β. Η συντριπτική παρουσία των καρτέλ στην αγορά, που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ασφυκτική περιορίζει στο έπακρο κάθε δυνατότητα επιβίωσης των εναπομεινάντων παραγωγικών κλάδων αλλά και του χονδρικού και λιανικού εμπορίου. Ο κατακλυσμός φόρων και η επιθετική πολιτική των καρτέλ έχουν δώσει ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς. Ακόμα και τα προγράμματα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης κατευθύνονται εκεί. Η απόφαση για την λειτουργία της Κυριακής δίνει ένα ακόμα κτύπημα στην μικρή και οικογενειακή επιχείρηση και συμβάλλει στον βίαιο μετασχηματισμό της Ελληνικής οικονομίας.

Γ. Η αγορά εργασίας επιδεινώνεται παρά τους κυβερνητικούς πανηγυρισμούς. Όσα "μπλοκάκια"έκλεισαν μπήκαν στην αγορά εργασίας με σχέση μισθωτής ενώ οι ελαστικές μορφές έχουν πάρει κεφάλι στο σύνολο των προσλήψεων. Επίσης, δεν πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός ότι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες έχουν μεταναστεύσει μειώνοντας τα μητρώα του ΟΑΕΔ.

Δ. Ο τουρισμός που αποτελούσε ένα προνομιακό πεδίο, βρίσκεται επίσης στα χέρια ξένων. Σχεδόν όλες οι μεγάλες αλυσίδες στα πεντάστερα έχουν περάσει σε πολυεθνικές. Το μεγάλο κομμάτι των εισερχομένων προσφέρει το εισόδημά του στις πολυεθνικές που νοικιάζουν σε χαμηλές τιμές τα καταλύματα και τα προσφέρουν σε πολύ υψηλότερες. Η εξαγορά των αεροδρομίων ( Φράπορτ )με όρους αποικίας αυτό τον σκοπό εξυπηρετεί, παρέχοντας τον Ελληνικό πλούτο σε ξένα συμφέροντα και ανακυκλώνοντας το δικό τους χρήμα αλλά και όλο το χρήμα που συρρέει από την οικουμένη.

Ε. Η μεταβίβαση της κυριαρχίας ολοκληρώνεται αφού το νέο μνημόνιο περιγράφει ξεκάθαρα ότι αρμοδιότητα αποφασιστική για την κατανομή των χρημάτων ενδεχομένου πλεονάσματος θα έχει το ΔΝΤ και οι Ευρωπαίοι εταίροι. Η Ελληνική περιουσία βρίσκεται στο υπερταμείο δηλαδή στους ξένους, το τραπεζικό σύστημα βρίσκεται στο ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας  δηλαδή στους ξένους, η νομισματική πολιτική στην κεντρική τράπεζα δηλαδή στους ξένους, η δημοσιονομική πολιτική καθορίζεται από την επιτροπεία δηλαδή από τους ξένους.

Η Εθνική και οικονομική σκλαβιά ταυτίζονται και το μέλλον μας είναι προδιαγεγραμμένο στους υπολογισμούς ξένων κέντρων,

Το Εθνικό Μέτωπο, τονίζει και πάλι ότι αγώνας ανακτήσεως της εθνικής κυριαρχίας είναι αγώνας εθνικής επιβιώσεως. Κανένας άλλος δρόμος δεν υπάρχει πλην του αφανισμού.


Εθνικό Μέτωπο Επαγγελματιών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου