Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Προωθούν λύση κατά των εθνικών συμφερόντων για τη Μακεδονία. Η έναρξη διαλόγου σε εσφαλμένη βάση.(Ανακοίνωση του Τομέα Εξωτερικών και Εθνικών θεμάτων του Εθνικού Μετώπου)


Μέσα στην γενικότερη υποβάθμιση της πατρίδας, οι γνωστοί κύκλοι που επιθυμούν τον έλεγχο των εξελίξεων στη Βαλκανική πάντα σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων, προωθούν τον διάλογο με τα Σκόπια, με το πρόσχημα της δήθεν μετριοπαθούς στάσης της νέας κυβέρνησης. Αυτή, η πολιτική εκπορεύεται από τις πρωτεύουσες που έχουν εδώ και καιρό αναγνωρίσει την παρούσα προκλητική ονομασία. 

Το όχημα που χρησιμοποιείται για να μπούμε στο διάλογο είναι ότι δήθεν θα τεθεί το θέμα σε μελλοντική μεταξύ μας διαβούλευση αλλά έως τότε θα έχουμε ειδική ονομασία μεταξύ μας αλλά κοινή προς τους άλλους, όπως θα αποφασίσουν τα Σκόπια. Με αυτό τον τρόπο θεωρούν ότι θα διασφαλιστεί η ευνοϊκή στάση της Ελλάδας για ΝΑΤΟ και Ε.Ε. Η πρόταση συνεπάγεται πλήρη αποδοχή της θέσης των Σκοπίων επί της ουσίας αφού είναι γνωστό ότι σε διπλωματικό επίπεδο μια διεθνής ονομασία επικρατεί δια της χρήσεως και του χρόνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την υποτονική στάση μας και την αδύνατη προβολή καθώς και την μη αυστηρή στάση μας απέναντι σε άλλους έχουν ήδη αναγνωρίσει δεκάδες χώρες και μεταξύ αυτών κορυφαίοι σύμμαχοι μας.

Ο πρόχειρος, επιπόλαιος και πάντοτε επηρεασμένος από ον κοσμοπολιτισμό τρόπος που αντιμετώπισε η πολιτική τάξη και το διπλωματικό σώμα το θέμα είναι οι κύριες αιτίες του προβλήματος. η νέα τροπή των πραγμάτων είναι πραγματικά επικίνδυνη και θα την ματαιώσει η βούληση του έθνους που παραμένει φρουρός των δικαίων μας μόνιμος αντίπαλος της υποχωρητικότητας.
Το Εθνικό Μέτωπο θα παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις.


Ανακοίνωση του Τομέα Εξωτερικών και Εθνικών θεμάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου