Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ


Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας της. Αντιμετωπίζει την διεθνή πραγματικότητα, όπου κυριαρχεί η προσπάθεια εξέλιξης της παγκοσμιοποίησης κινούμενη από μεγάλες ιστορικές δυνάμεις του χρήματος. Δυνάμεις που, άλλοτε σε συνεργασία και άλλοτε σε διαμάχη, επιδιώκουν τον έλεγχο του δυτικού κόσμου καθώς και των σφαιρών επιρροής.Στην εξέλιξη αυτή του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος παρακολουθούμε δομικές κρίσεις, που αποσκοπούν στην κλιμάκωση της κερδοφορίας. Ο καπιταλισμός σε αυτή την ιστορική φάση επιδιώκει την πλήρη διάλυση των εθνικών κρατών και οικονομιών και την μετατροπή ευρύτατων γεωγραφικών χώρων - αγορών.
Η Ευρωπαική Ένωση καθοδηγείται ολοκληρωτικά από τις δυνάμεις του τραπεζικού - χρηματιστηριακού κεφαλαίου και τις πολυεθνικές, αδιαφορώντας για την κατάσταση των εθνικών κοινωνιών.
Το γραφειοκρατικό τέρας των Βρυξελλών αντιστρατεύεται κάθε εθνική, παραδοσιακή, πολιτιστική αξία και επιχειρεί την πλήρη καταστολή των εθνικών δυνάμεων.
Στο πλανητικό τοπίο διαμορφώνονται δυνάμεις ή πόλοι που λειτουργούν αντίροπα ή σε συνεργασία με την Δύση.
Στο συνοριακό μας περιβάλλον εξελίσσεται με τρόπο συστηματικό και αποφασιστικό η προσπάθεια του νεοωθωμανισμού να αναλάβει νέο ρόλο απειλώντας την κυριαρχία μας και την ιστορική μας υπόσταση στο Αιγαίο, τη Θράκη και την Κύπρο.
Επιδιώκοντας την προσαρμογή των συμφερόντων τους σε πιθανούς συσχετισμούς οι Σκοπιανοί, οι Αλβανοί, αλλά πιθανόν και άλλοι αναμένουν την κατάλληλη στιγμή με διαρκή προετοιμασία εδάφους για να μας προξενήσουν προβλήματα.
Στο εσωτερικό η μακρά μεταπολιτευτική νύκτα έχει καταβάλλει την πατρίδα. Ένας διεφθαρμένος, ανίκανος και εξαρτημένος κοινοβουλευτισμός έχει δημιουργήσει παντού πληγές: Γενικευμένη διαφθορά, πελατειακή λειτουργία του συστήματος, υποτέλεια στην εξωτερική πολιτική, κλίμα διάλυσης και χαμηλό φρόνημα στις ένοπλες δυνάμεις, χαοτικές συνθήκες στην παιδεία, νοοτροπία εύκολου πλουτισμού στην κοινωνία, καταλήστευση του δημόσιου πλούτου, γλωσσική πενία και αφασία, αντικοινωνικός συνδικαλισμός, εχθρικό κράτος για τον πολίτη και ένα ληστρικό τραπεζικό σύστημα, καταστροφή του παραγωγικού ιστού της οικονομίας, διαστρέβλωση της ιστορίας, εγκατάλειψη του ελληνισμού εκτός Ελλάδας, πνευματική παρακμή. Μια νεολαία που αναζητά σπουδές, εργασία και όνειρα και ξοδεύει τη δύναμή της σε ένα περιβάλλον απαξίωσης. Ένα σκηνικό βαθύτατα απογοητευτικό για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.
Οι ελίτ –κάστες της μεταπολιτευτικής κοινωνίας είναι μέρος του ελληνικού προβλήματος .
Οι πολιτικοί οικοδόμησαν το κομματικό κράτος των συμμοριών που λήστευαν με πολλούς τρόπους και αναζητούσαν συνεχώς συνεργούς - ψηφοφόρους μέσω του πελατειακού συστήματος. Ανίκανοι να αντιληφθούν τον όλεθρο άφησαν την πατρίδα στο έλεος των κερδοσκόπων και των τραπεζιτών. Πρωτοστάτησαν στην διάλυση της εθνικής οικονομίας (αγροτική οικονομία - βιομηχανία) και υπερασπίστηκαν το ψευδοόραμα της Ευρωπαικής «πατρίδας». Πρόθυμοι πάντα να υποχωρήσουν στις απαιτήσεις των ξένων. Συνειδητά ή ασυνείδητα εγκλημάτησαν έναντι της ιστορίας.
Οι συνδικαλιστές, κύρια πρόσωπα του δράματος, εξέθρεψαν την νοοτροπία της πελατείας, των προνομίων και των άνομων συναλλαγών. Εξελίχθηκαν σε αντικοινωνική δύναμη και στήριζαν όλες τις επιλογές που οδήγησαν στην χρεοκοπία. Πολλοί από αυτούς μεταπήδησαν στην πολιτική.
Οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες, εργολάβοι, εισαγωγείς, προμηθευτές, καναλάρχες, όσοι απαρτίζουν το οικονομικό κατεστημένο, πρωταγωνίστησαν στην κατασπατάληση των κονδυλίων των κοινοτικών πλαισίων, των ειδικών ταμείων και του προϋπολογισμού, επενδύοντας τίποτα ή ελάχιστα για να πάρουν τα πάντα. Δεν πρόσθεσαν τίποτα στην πραγματική οικονομία, χρησιμοποίησαν λαθρομετανάστες και ανασφάλιστη εργασία, διέφθειραν τους πάντες και χωρίς ίχνος πατριωτισμού μετέφεραν χρήμα και επενδύσεις εκτός Ελλάδας.
Οι διπλωμάτες στην πλειοψηφία τους ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια με την κοσμοπολίτικη αντίληψη και την ελαστική συνείδηση συνετέλεσαν στο ξεπούλημα.
Εύκολοι συνομιλητές και χωρίς την παραμικρή διάθεση εκπόνησης εθνικού σχεδιασμού και προοπτικής.
Οι δημοσιογράφοι που συνέβαλαν στον γενικότερο αποπροσανατολισμό και χειραγώγησαν τη κοινή γνώμη στους στόχους που έθετε κατά καιρούς το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο. Άλλοτε ήταν το χρηματιστήριο, άλλοτε οι Ολυμπιακοί αγώνες, άλλοτε η νομισματική ένωση. Συνέργησαν στην υποβάθμιση των πραγματικών προβλημάτων και στην πτώση των αξιών.
Οι τεχνοκράτες, που ως ειδικοί αποδείχτηκαν μεγάλοι απατεώνες. Χρησιμοποιήθηκαν από το πολιτικό σύστημα για να πείσουν ότι ο προσανατολισμός που προτάθηκε είναι ο ιδανικός. Δεν ανησυχούσαν μέχρι το 2009, ενώ το χρέος λάμβανε τερατώδεις διαστάσεις. Έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επιβολή της εξαρτημένης οικονομίας και ευθύνονται για την επιδημική μορφή που έλαβε ο ιδιωτικός δανεισμός. Με την ίδια προθυμία τώρα συμβάλουν στην εκποίηση του εθνικού πλούτου. Είναι αργυρώνητοι και ημιμαθείς.
Στα δεινά που έπληξαν και πλήττουν την χώρα ήρθε να προστεθεί η κατά κύματα εισβολή λαθρομεταναστών, που σαρώνει όλη την επικράτεια με την ανοχή και την ευθύνη του πολιτικού κόσμου. Ζήτημα με τεράστιες επιπτώσεις στην ασφάλεια, την εργασία, την οικονομία, την υγεία, την εκπαίδευση, την ίδια την κυριαρχία.
Μπροστά στο ιδιότυπο ελληνικό πρόβλημα και στις διεθνείς προκλήσεις οφείλουμε την ανασύνταξη των υγιών δυνάμεων της πατρίδας. Με γνώμονα την εθνική ιδεολογία που μετουσιώνεται σε πολιτική πράξη χωρίς στερεότυπα και εμμονές, χωρίς προκαταλήψεις και ακαμψία.
Δημιουργούμε ένα πολιτικό σχηματισμό, που έχει σκοπό να ενώσει τους Έλληνες που αγωνιούν πραγματικά για το μέλλον της πατρίδας και της κοινωνίας.
Ένα Εθνικό Μέτωπο που θα επιδιώξει:
- Να υπερασπίσει την κυριαρχία της χώρας.
- Να προτείνει ένα νέο αντιπροσωπευτικό σύστημα και μια ριζοσπαστική θεσμική μεταβολή
- Να διαφυλάξει την εθνική κοινωνία
- Να αντισταθεί σε κάθε υποτελή διάθεση από όπου κι αν προέρχεται
- Να σημάνει προσκλητήριο για την ανασυγκρότηση της εθνικής οικονομίας.
- Να δώσει στο περιβάλλον την θέση που του αξίζει και να απομονώσει τους κύριους ένοχους που είναι οι εκπρόσωποι του παρόντος συστήματος
- Να προστατεύσει την μικρομεσαία επιχείρηση και την αγροτική ιδιοκτησία και εκμετάλλευση από τις επιθέσεις των πολυεθνικών και τις αποφάσεις των υπερεθνικών ελίτ.
- Να αποκαταστήσει την έννοια του κράτους ως ενεργό φορέα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και όχι ως τοποτηρητή των τοκογλυφικών συμφερόντων.
- Να αποδώσει στην εργασία τον πραγματικό θεμελιώδη ρόλο της στο πλούτο και να αναπτύξει την δράση που απαιτείται κατά της ανεργίας.
- Να απαντήσει στην επίθεση των διεθνιστών όλων των αποχρώσεων στο χώρο της παιδείας. Για να οικοδομηθεί μια παιδεία εθνική αντάξια των δυνατοτήτων και του προορισμού του λαού μας.
- Να προχωρήσει στην επαναξιολόγηση της διεθνούς θέσης και να παύσει η Ελλάδα να θεωρείται δεδομένη στους σχεδιασμούς των δυνάμεων.
- Να σημάνει προσκλητήριο πνευματικής εγρήγορσης απέναντι στην θλιβερή παρακμή.
Ένα Εθνικό Μέτωπο,
αρραγές, ακηδεμόνευτο, δυναμικό, πρωτοπόρο, ενωτικό.
Εμπρός Ελλάδα!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου